Csizmadia Gabriella

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Csizmadia Gabriella
Instagram leírás
📸 YouTube-Csizmadia Gabriella ✉️ csizmadiagabi.social@gmail.com 💅 nail technician @gabikormei 💃 dancer 🎂 in love with baking
Leírás

Csizmadia Gabriella 24 éves, beauty vlogger, influencer.A kezdetekkor még csak kifejezetten beauty témában, ami a sminkelést, frizurák készítését, szépségápolást tartalmazó videókat foglalt magában. Ez később bővült szórakoztató jellegű videókkal, amiben a nézői által feltett érdekes kérdésekre válaszolt, kihívásokkal, amibe bevonta a családtagjait, barátait és így készült a felvétel. Sok témában és műfajban kipróbálta már magát, hiszen csak 12 éves volt, amikor elkezdte a videózást, ekkor kezdett tágulni az érdeklődési köre, meg akarta tudni, hogy miben  jó, mi az, ami működik számára a Youtubeon. Ezáltal megtalálható lett a csatornáján pár gameplay videó (szmitógépes játékkal foglalkózó videó), tag, kérdezz-felelek, sminkelés és vlogok is. Mára már leginkább azzal foglalkozik a Youtubeon, amihez kedve van, és így lett a csatornája átfogó témaköre a lifestyle.Csatornája leginkább a kikapcsolódni vágyó embereknek szól, akik munka után pihenni akarnak, de vannak a csatornáján komolyabb hangvételű videók is. Csizmadia Gabinak mára már több mint 180 000 követője vana . Youtubeon, és az Instagramon is hasonlóan nagy a követőtábora, ott is renszeresen készít tartalmakat. Mivel aktívan használja a social-médiát ezért kiváló leginkább beauty. szépségápolási márkák reklámozására ajánljuk.

Milyen termékek reklámozására jó

Leginkább beauty, szépségápolási márkák reklámozásáára jó.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 16 311 070
2. Dzsudzsák Balázs 1 006 068
3. Enji Night 996 737
4. Andy Csinger 718 569
5. Hódi Pamela 612 030
6. Edina Kulcsár 607 534
7. Vasvari Vivien 596 065
8. Varga Viktória 577 302
9. Kasza Tibi 575 578
10. Majka 521 665
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 020 000
2. PamKutya 1 300 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 060 000
5. Radics Peti 859 000
6. KerekMese 825 000
7. TheVR 753 000
8. Barni. 711 000
9. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 708 000
10. JustVidman 690 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot