Csizmadia Gabriella

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Csizmadia Gabriella
Leírás

Csizmadia Gabriella 24 éves, beauty vlogger, influencer.A kezdetekkor még csak kifejezetten beauty témában, ami a sminkelést, frizurák készítését, szépségápolást tartalmazó videókat foglalt magában. Ez később bővült szórakoztató jellegű videókkal, amiben a nézői által feltett érdekes kérdésekre válaszolt, kihívásokkal, amibe bevonta a családtagjait, barátait és így készült a felvétel. Sok témában és műfajban kipróbálta már magát, hiszen csak 12 éves volt, amikor elkezdte a videózást, ekkor kezdett tágulni az érdeklődési köre, meg akarta tudni, hogy miben  jó, mi az, ami működik számára a Youtubeon. Ezáltal megtalálható lett a csatornáján pár gameplay videó (szmitógépes játékkal foglalkózó videó), tag, kérdezz-felelek, sminkelés és vlogok is. Mára már leginkább azzal foglalkozik a Youtubeon, amihez kedve van, és így lett a csatornája átfogó témaköre a lifestyle.Csatornája leginkább a kikapcsolódni vágyó embereknek szól, akik munka után pihenni akarnak, de vannak a csatornáján komolyabb hangvételű videók is. Csizmadia Gabinak mára már több mint 180 000 követője vana . Youtubeon, és az Instagramon is hasonlóan nagy a követőtábora, ott is renszeresen készít tartalmakat. Mivel aktívan használja a social-médiát ezért kiváló leginkább beauty. szépségápolási márkák reklámozására ajánljuk.

Milyen termékek reklámozására jó

Leginkább beauty, szépségápolási márkák reklámozásáára jó.

Helyezés
103

103. helyen a magyar instagram toplistán.

97. helyen a magyar youtube toplistán.

Közösségi oldalak
Statisztika
189
Youtube feliratkozó
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot