Farkas Timii

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Farkas Timii
Instagram leírás
📸 @instatippek_ 👀 👸🏼 𝑜𝓌𝓃𝑒𝓇 𝑜𝒻 @openwhen.hu 📩❤️ 📩 nemeth.balint@postforrent.com 🤝 📍 21 | BUDAPEST
Leírás

Farkas Timi a 19 éves Youtuber, aki a kissebb nagyobb összevesései, balhéi miatt lett népszerű, vagyis leginább ennek köszönheti népszerűségét. Farkas Timi a TikTok (korábban musically) közösségben lett ismert elösször. A TikTok egy olyan telefonos applikáció, amivel a zenékre készíthetünk videókat, úgymond karaokezhatunk, tehát mi vangyunk a videóban, mi szereplünk táncolunk produkáljuk magunkat, és ezalatt végig egy zene szól amit nem mi éneklünk, hanem a valódi előadó. Tehát Timi enneka . felületnek köszönheti népszerűségét, hiszen ezen az oldalon nagyon sok fiatal 12-15 éves fent van, főként lányok. És belőlük áll a követőtábora jelenleg is mind Youtubeon mind Instagramon is. Youtube karrierje nemrég kezdődött, de már többször abba akarta hagyni, és ahogy lejöna . videóiból számára teher az ismertség. Yotube nézserűségét barátjának, rBencének köszönheti (aki a clickbait, kattintásvadász tartalmai miatt lett híres) mivel sok közös videót késztettek, amiben akár aza szakításukat is megjátszották egy kis hírnévért cserébe, és ez be is jött nekik. Nagyon sok olyan videó készült aminek semmi más célja nem volt mint az hogy sok kattintást érjen el. Ebből rengeteg botrány is született. Főként, beauty, és szépségápolási influencernek ajánljuk.

Milyen termékek reklámozására jó

beauty, szépségápolás, telefonos alkalmazások

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink