5 alapvető dolog ami szükséges az influencerkedéshez.

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

5 Elengedhetetlenül fontos dolog, hogy influencer legyél!

Néhány hasznos tanács, ha szeretnél te is sikeres lenni az influencerek között.

influencer leszek 5lépése

Manapság az influencerek listája hosszú...nagyon hosszú. Amikor elkezdett betörni az online világba az influencerkedés még mi sem gondoltuk volna, hogy ennek ilyen rövid idő alatt ekkora sikeres lesz. Sok fiatal lány és fiú nagyon sok munkát, időt és energiát feketett bele abba, hogy sikeres influencer válhasson belőle és amennyiben neked is ez az álmod, akkor készülj fel, hogy az influencerkedésnek ára van. Nem abban az értelemben van ára, hogy mindenki neked fog fizetni, hanem neked kell először fizetni nekik az időddel, az alázatos munkáddal, a kitartásoddal és a lelkesedéseddel. 5 pontban összeszedtük azokat a dolgokat, amik ahhoz kellenek, hogy sikeres influencer válhasson akár belőled is!

 

1, Tudd, hogy mit képviselsz!

Fontos, hogy legyen egy olyan stílusod amit tudsz képviselni és ezzel tisztában legyél, hű legyél önmagadhoz. Ha tudod képviselni saját magadat, ha jól tudod eladni mások érdeklődésének a személyiségedet és tudsz figyelemfelkeltő tartalmat készíteni, akkor felfognak rád figyelni az emberek, kialakul egy olyan célközönség akiket a te stílusod, személyiséged érdekel.

2, Legyél jelen!

Kiemelten fontos, hogy jelen légyél a számodra releváns közösségi média platformokon.  Manapság a fogyasztók 57százaléka keresgél információt és inspirációt ezeken a csatornákon, ami egy nagyon nagy arány! Ne told túl, mert át tud fordulni idegesítőbe az, aki folyton posztol magáról, de érdemes heti rendszerességgel, és hetente többször.

3, Legyen egy listád!

A következő a kutatómunka. Találd meg azokat a márkákat és cégeket, amelyek a igazán illeszkednek a profilodhoz, azaz a te személyiségedhez. Miután úgy érzed, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű tartalmat tudsz felmutatni a cégeknek, érdekes tudsz lenni számukra, akkor keresd fel a vállalatokat, hogy nyitottak lennének-e az együttműködésre. Ha egymás után 20 nemet is kapsz, ne csüggedj el! Lehet, hogy a 21. válasz lesz az igen, lehet, hogy az az egy kell, hogyb beinduljon az influencer karriered! Kitartónak kell lenned!

4, Legyél megbízható!

Amint elkezdődik egy vállalattal az együttműködés ők számítani fognak rád, és nagyon sok munkájuk van benne, hogy együtt dolgozhassanak veled, még akkor is, ha te kerested fel őket! A megbeszéléseken mindig időben jelenj meg, ne felejtsd el a határidőket betartani! Mindig mindenről egyeztess és ha valami nem világos neked, akkor kérdezz tőlük. Fontos, hogy érezzék rajtad, hogy ez számodra mennyire fontos és elkötelezett vagy! Ha ők ezt érzik, akkor több megbízást fognak szívesen neked szánni.

5, Legyél kedves a követőiddel is!

Ha a követőid érdeklődnek akkor válaszolj nekik! Ha megdícsérnek válaszolj nekik! Legyél mindenkivel kedves, hiszen ebben a szakmában Te vagy értük, és nem csak ők érted! Neked kell tudni megtartani őket, és mindenki olyan személyt követ szívesen akivel pozitív tapasztalatai vannak. Ha válaszolsz nekik és kedves vagy, akkor mesélni fognak másoknak rólad, ami azt eredményezheti, hogy új követőkre tehetsz szert!

 

Kapcsolódó cikkek:

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább

Szeretnéd tudni az influencer marketing területét mely változások érintik 2021-ben? Milyen trendet érdemes követned? A következő cikkünkből minden kiderül!

Tovább

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább
Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink