A legnagyobb magyar influencerek, influencer toplista, közösségi média marketin - Ez az Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Influencer Toplista, ahol az influencerek és a márkák egymásra találnak

 

Az Influencer Toplista azért jött létre, hogy a kisebb és nagyobb influencerek és a márkák között valódi hidat alkosson. Munkánk során számos véleményvezért segítettünk influenceri karrierje fellendítésében és követőszerzésben, ahogy cégek és vállalkozások számára is számos közösségi média marketing kampányt vagy folyamatos szolgáltatást nyújtottunk. Ma jó hírnév nélkül – legyen szó influencerről vagy egy márkáról – lehetetlen érvényesülni online. Megbízhatónak, hitelesnek, különlegesnek kell lenned. Ebben segítünk.

 

Influencereknek…

Szerencsésnek mondhatja magát az, aki nap mint nap azzal foglalkozik, amit imád, amiért rajong, ami a szenvedélye. Ha ez a megélhetését is segíti, akkor méginkább. Ma már nem elég szép képeket készítened, rendszeresen posztolnod és jelen lenned. A legjobbnak kell lenned, ki kell tűnnöd a tömegből, hogy a márkák rád találjanak. Ehhez az első lépés influenceri karriered felépítése, a követők szerzése és aktivitása. Az Influencer Toplista segít a márkák szemei előtt maradni. Légy jelen, hogy rád találjanak. 

 

Mitől leszel jó és még jobb? Hogyan tudod felépíteni a branded, és hogyan szerezhetsz folyamatosan még több követőt, hogy közösségi média felületeiddel tökéletes platformot biztosítsz szolgáltatások és termékek reklámozásához? Mire kell figyelned, és egyáltalán hogyan indulj el az influencerkedés útján? Szolgáltatásainkkal ebben is segítünk!

 

Márkáknak…

Nem véletlenül vált az influenceri munka olyan népszerűvé, ahogy az sem véletlen, hogy külföldi és hazai márkák marketing költségvetésük tetemes részét fordítják időről időre influencer marketing kampányokra. A hitelesség, a közönség, a megbízhatóság és a pozitív vélemény ma már minden fizetett hirdetésnél hatékonyabb, és többet ér. Segítünk megtalálni a számodra tökéletes influencert, beindítjuk közösségi média marketinged és segítünk még több követőt szerezni céged vagy vállalkozásod Instagram oldalának!

 

Az Influencer Toplistán nem csak a legnagyobb magyar influencereket találhatod meg. Ha úgy érzed, jobb biztosra menni, a teljes influencer marketing kampányodat is ránk bízhatod. A célközönségednek megfelelően megtaláljuk a legtökéletesebb influencereket, megspóroljuk a kutatással, adminisztrációval és egyeztetéssel eltöltött időt!Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot