A legnagyobb magyar influencerek, influencer toplista, közösségi média marketin - Ez az Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Influencer Toplista, ahol az influencerek és a márkák egymásra találnak

 

Az Influencer Toplista azért jött létre, hogy a kisebb és nagyobb influencerek és a márkák között valódi hidat alkosson. Munkánk során számos véleményvezért segítettünk influenceri karrierje fellendítésében és követőszerzésben, ahogy cégek és vállalkozások számára is számos közösségi média marketing kampányt vagy folyamatos szolgáltatást nyújtottunk. Ma jó hírnév nélkül – legyen szó influencerről vagy egy márkáról – lehetetlen érvényesülni online. Megbízhatónak, hitelesnek, különlegesnek kell lenned. Ebben segítünk.

 

Influencereknek…

Szerencsésnek mondhatja magát az, aki nap mint nap azzal foglalkozik, amit imád, amiért rajong, ami a szenvedélye. Ha ez a megélhetését is segíti, akkor méginkább. Ma már nem elég szép képeket készítened, rendszeresen posztolnod és jelen lenned. A legjobbnak kell lenned, ki kell tűnnöd a tömegből, hogy a márkák rád találjanak. Ehhez az első lépés influenceri karriered felépítése, a követők szerzése és aktivitása. Az Influencer Toplista segít a márkák szemei előtt maradni. Légy jelen, hogy rád találjanak. 

 

Mitől leszel jó és még jobb? Hogyan tudod felépíteni a branded, és hogyan szerezhetsz folyamatosan még több követőt, hogy közösségi média felületeiddel tökéletes platformot biztosítsz szolgáltatások és termékek reklámozásához? Mire kell figyelned, és egyáltalán hogyan indulj el az influencerkedés útján? Szolgáltatásainkkal ebben is segítünk!

 

Márkáknak…

Nem véletlenül vált az influenceri munka olyan népszerűvé, ahogy az sem véletlen, hogy külföldi és hazai márkák marketing költségvetésük tetemes részét fordítják időről időre influencer marketing kampányokra. A hitelesség, a közönség, a megbízhatóság és a pozitív vélemény ma már minden fizetett hirdetésnél hatékonyabb, és többet ér. Segítünk megtalálni a számodra tökéletes influencert, beindítjuk közösségi média marketinged és segítünk még több követőt szerezni céged vagy vállalkozásod Instagram oldalának!

 

Az Influencer Toplistán nem csak a legnagyobb magyar influencereket találhatod meg. Ha úgy érzed, jobb biztosra menni, a teljes influencer marketing kampányodat is ránk bízhatod. A célközönségednek megfelelően megtaláljuk a legtökéletesebb influencereket, megspóroljuk a kutatással, adminisztrációval és egyeztetéssel eltöltött időt!Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 16 311 070
2. Dzsudzsák Balázs 1 006 068
3. Enji Night 996 737
4. Andy Csinger 718 569
5. Hódi Pamela 612 030
6. Edina Kulcsár 607 534
7. Vasvari Vivien 596 065
8. Varga Viktória 577 302
9. Kasza Tibi 575 578
10. Majka 521 665
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 030 000
2. PamKutya 1 310 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 070 000
5. Radics Peti 869 000
6. KerekMese 830 000
7. TheVR 755 000
8. Barni. 711 000
9. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 708 000
10. JustVidman 693 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot