Hédinke

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Hédinke
Instagram leírás
h e d i @ v c o m m . h u Social Media ✸ Content Creation ✸ Art & Design Management ✸ YouTube ✸ TikTok ✸ Twitch
Leírás

Hédinke vlogger, divatblogger, influencer. Hédinke polgári nevén Szabó Hédi, karrierje elején 2013-ban a Barátok közt sorozatban szerepelt, ahol Szabó Tamarát alakította. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi  Egyetemen tanul Kommunikáció és Médiatudomány szakon. Szabadidejében blogot ír divat- és szépségápolás témában, emellett pedig saját YouTube csatornát vezet. 2016-ban megnyerte az F&F és a Joy Magazin díjat Az év feltörekvő divatbloggere kategóriában, és 2017-ben a NYX Face Awards Top 5 döntőjébe jutott. A YouTube csatornáján a vlogjait utazásairól-, szépségápolásról-, sminkelésről-, ünnepekről-, komolyabb témákról-, challengekről és tagekről készít videókat. A videóinak célközönsége a fiatalabb generáció, akik igénylik lazább-, viccesebb videókat a szépségápolás és divat témakörében. Infleuncer karrierje során olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Springfield, Skyland társas, Honor, Telenor Hungary, Sloggi Hungary, Rauch Hungária Kft, Mango, Sierra Tequily Hungary, IKEA Magyarország, KitKat, Honor Hungary és még sok más.   A YouTube csatornájának 135970 feliratkozója van, és jelenlegi videói 21360206 megtekintést értek el összesen. Hédinke YouTube toplisánkon 143. helyen szerepel. Hédinke divatbloggert és influencert divattal-, szépségápolással és utazással kapcsolatoss márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Hédinke divatbloggert és influencert divattal-, szépségápolással és utazással kapcsolatoss márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink