Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára!

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Ha influencer vagy, és szeretnél regisztrálni nálunk...

Ha influencer vagy, vagy azzá szeretnél válni, regisztrálj nálunk!

Ha influencer vagy…

Ha azzal foglalkoznál, amit szeretsz, a legjobb helyen jársz! Odáig vagy a divatért? Mindened az autó- és motorsport? Az alkotásért rajongsz? Ha tisztában vagy vele, mi az, ami igazán örömöt okoz neked, és szívesen töltöd azzal szabadidődet, miért ne kereshetnél pénzt vele? Számunkra – és a márkák számára is - a minőség és a nyitottság számít. 
 

Ha influencernek érzed magad, vagy csak szeretnél a véleményvezérek babérjaira törni, regisztrálj nálunk! Az adatlapodat te magad szerkesztheted, miután a regisztrációt követően az Influencer Toplista munkatársai értékelik jelentkezésedet, majd felkerülhetsz a magyar Instagram és YouTube influencereket összesítő toplistára.

 

Nincs mitől félned, jelentkezésedet kizárólag abban az esetben utasítjuk vissza, ha posztjaid irányelveinkbe ütköznek. Ha van már 5000 Instagram követőd, rendelkezel 5000 YouTube feliratkozóval, 500 LinkedIn kapcsolattal, 5000 követővel Facebook oldaladon, vagy írtál már 10 posztot a blogodra, az út számodra is nyitva áll. Ne aggódj, ha az említett feltételek még nem állnak rendelkezésedre, segítünk! Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével!

 

Az Influencer Toplisat folyamatosan fejlődik, egyre többet kapsz majd a regisztrációdért! 
 
Név:
E-mail cím:
Instagram felhasználónév
Youtube link
Facebook link
Blog link
Linkedin link
Twitter link
Bemutatkozás
Szerinted milyen termékek reklámozásához vagy a legjobb?
Választható kategóriák

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink