Találd meg a tökéletes influencert influencer marketing kampányodhoz az Influencer Toplistán!

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Ha influencert keresel kampányodhoz….

Influencer marketing kampány lebonyolítása

Ha hatékony influencer marketing kampányra vágysz...

Napjainkban minden eddiginél nagyobb szerepet kapnak az online vélemények és értékelések, egy felhasználó sokkal inkább bízik egy külső személy véleményében, mint egy márka állításaiban. Ahogy David Beebe mondta: “A tartalommarketing olyan, mint az első randi. Ha csak magadról beszélsz, nincs második esély.” Vagy ahogy Mark Zuckerberg említette: “...Egy megbízható vélemény a hirdetések Szent Grálja.” 

 

Az influencer marketing kampányok éppen ebben segítenek: hiteles, megbízható, kreatív ajánlást kínálnak kiváló vizuális tartalommal a célközönségedet közvetlenül elérve. Persze csak akkor, ha sikerül kiválasztanod a legmegfelelőbb véleményvezért. Gondolj csak bele, mi az, ami számít? A követőszám? A stílus? Az influencerről kialakult vélemény? A követők aktivitása? Valójában ezek egytől egyig elengedhetetlen tényezők, de ennél sokkal több az, ami számít.

 

Az Influencer Toplistán részletes, naponta frissülő adatokat találsz az influencerekről, és arról, milyen típusú, tematikájú kampányokhoz tudod őket jól alkalmazni. Ha nem szeretnél vaktában lövöldözni, bízd ránk a tökéletes influencer felkutatását, vagy az egész kampányod lebonyolítását. Szakmai tapasztalatunkkal segítünk márkád hírnevének növelésében, és eladásaid megsokszorozásában. Elképzeléseiddel és igényeiddel az űrlap kitöltésével kereshetsz meg minket.
 Név*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Cégnév
Választható kategóriák
Megjegyzések

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 16 311 070
2. Dzsudzsák Balázs 1 006 068
3. Enji Night 996 737
4. Andy Csinger 718 569
5. Hódi Pamela 612 030
6. Edina Kulcsár 607 534
7. Vasvari Vivien 596 065
8. Varga Viktória 577 302
9. Kasza Tibi 575 578
10. Majka 521 665
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 020 000
2. PamKutya 1 300 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 060 000
5. Radics Peti 860 000
6. KerekMese 825 000
7. TheVR 753 000
8. Barni. 711 000
9. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 708 000
10. JustVidman 690 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot