Találd meg a tökéletes influencert influencer marketing kampányodhoz az Influencer Toplistán!

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Ha influencert keresel kampányodhoz….

Influencer marketing kampány lebonyolítása

Ha hatékony influencer marketing kampányra vágysz...

Napjainkban minden eddiginél nagyobb szerepet kapnak az online vélemények és értékelések, egy felhasználó sokkal inkább bízik egy külső személy véleményében, mint egy márka állításaiban. Ahogy David Beebe mondta: “A tartalommarketing olyan, mint az első randi. Ha csak magadról beszélsz, nincs második esély.” Vagy ahogy Mark Zuckerberg említette: “...Egy megbízható vélemény a hirdetések Szent Grálja.” 

 

Az influencer marketing kampányok éppen ebben segítenek: hiteles, megbízható, kreatív ajánlást kínálnak kiváló vizuális tartalommal a célközönségedet közvetlenül elérve. Persze csak akkor, ha sikerül kiválasztanod a legmegfelelőbb véleményvezért. Gondolj csak bele, mi az, ami számít? A követőszám? A stílus? Az influencerről kialakult vélemény? A követők aktivitása? Valójában ezek egytől egyig elengedhetetlen tényezők, de ennél sokkal több az, ami számít.

 

Az Influencer Toplistán részletes, naponta frissülő adatokat találsz az influencerekről, és arról, milyen típusú, tematikájú kampányokhoz tudod őket jól alkalmazni. Ha nem szeretnél vaktában lövöldözni, bízd ránk a tökéletes influencer felkutatását, vagy az egész kampányod lebonyolítását. Szakmai tapasztalatunkkal segítünk márkád hírnevének növelésében, és eladásaid megsokszorozásában. Elképzeléseiddel és igényeiddel az űrlap kitöltésével kereshetsz meg minket.
 Név*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Cégnév
Választható kategóriák
Megjegyzések

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot