Találd meg a tökéletes influencert influencer marketing kampányodhoz az Influencer Toplistán!

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Ha influencert keresel kampányodhoz….

Influencer marketing kampány lebonyolítása

Ha hatékony influencer marketing kampányra vágysz...

Napjainkban minden eddiginél nagyobb szerepet kapnak az online vélemények és értékelések, egy felhasználó sokkal inkább bízik egy külső személy véleményében, mint egy márka állításaiban. Ahogy David Beebe mondta: “A tartalommarketing olyan, mint az első randi. Ha csak magadról beszélsz, nincs második esély.” Vagy ahogy Mark Zuckerberg említette: “...Egy megbízható vélemény a hirdetések Szent Grálja.” 

 

Az influencer marketing kampányok éppen ebben segítenek: hiteles, megbízható, kreatív ajánlást kínálnak kiváló vizuális tartalommal a célközönségedet közvetlenül elérve. Persze csak akkor, ha sikerül kiválasztanod a legmegfelelőbb véleményvezért. Gondolj csak bele, mi az, ami számít? A követőszám? A stílus? Az influencerről kialakult vélemény? A követők aktivitása? Valójában ezek egytől egyig elengedhetetlen tényezők, de ennél sokkal több az, ami számít.

 

Az Influencer Toplistán részletes, naponta frissülő adatokat találsz az influencerekről, és arról, milyen típusú, tematikájú kampányokhoz tudod őket jól alkalmazni. Ha nem szeretnél vaktában lövöldözni, bízd ránk a tökéletes influencer felkutatását, vagy az egész kampányod lebonyolítását. Szakmai tapasztalatunkkal segítünk márkád hírnevének növelésében, és eladásaid megsokszorozásában. Elképzeléseiddel és igényeiddel az űrlap kitöltésével kereshetsz meg minket.
 Név*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Cégnév
Választható kategóriák
Megjegyzések

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

A több mint egymilliárd felhasználót foglalkoztató Instagram alkalmazás számos hasznos funkcióval bővült az évek során. Megjelentek a történetek, az IGTV, és még ki tudja, hogy mi lapul a fejlesztői...

Tovább

Az influencer marketing korunk egyik legfelkapottabb marketing jelensége. Ez első sorban annak köszönhető, hogy az elmúlt évek során rengeteget változott az, hogy miért és hogyan döntünk vásárláskor.

Tovább

A közösségi média és a hashtagek mára elválaszthatatlanná váltak, pedig a kommunikáció egy meglehetősen újszerű eszközei, amelyek néhány évvel ezelőtt még nem is léteztek. Manapság nincs olyan...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot