Marsalkó Dávid (Halott Pénz)

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Marsalkó Dávid (Halott Pénz)
Leírás

Marsalkó Dávid énekes, rapper, a Halott Pénz zenekar alapítója. Marsalkó Dávid 1984-ben született Pécsett. A Babits Mihály Gimnáziumban érettségizett, majd a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán diplomát szerzett. Fiatalkorában 10 évig versenyszerűen teniszezett, komolyabb szintre is el tudott volna jutni a sportban, de mivel szülei nem tudták anyagilag támogatni, ezért abbahagyta a sportot. A Halott Pénz eredetileg Marsalkó Dávid szólókarrierjének indult 2004-ben. 2007-ben nagy sikerült hozott számára a Még azt mondják nem illik… és a 2009-es Fejjel Lefelé című albumai. A Halott Pénz projektet az egyetem mellett hobbi szinten kezdte el, de volt, hogy hónapokra visszavonult és otthon csak a zenéivel foglalkozott. A Halott Pénz igazi korszakát 2009-től, a második lemez megjelenésétől számítja. Angard című dalával a Petőfi Rádión már 2011-ben szerepelt, de felkerült a Viva TV slágerlistájának élére is. 2012-ben a „Feneked a gyengém” című száma nagy sikert aratott. 2013-ban a Halott Pénz hét fős - leginkább akusztikus - magyar zenekarrá vált, amelynek stílusában több féle műfaj stílusjegyei keverednek. 2013-ban megjelent első stúdióalbumuk a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok. 2014-ben az Ülni. Örülni. Megőrülni album nagysikerű slágerei voltak a Nem érinthet meg, a Valami van a levegőben. A Halott Pénzt és Marsalkó Dávidot még többen ismerték meg, amikor 2015-ben megjelenő lemezük egyik dala az Emlékszem, Sopronban a 2015-ös Volt Fesztivál himnusza lett. 2014-ben és 2015-ben is Fonográf-díjat kaptak az év hazai rap vagy hiphop albuma kategóriában. 2015-ben Fonográf-díjat kaptak Az Év Dala kategóriában. 2016-ben három kategóriában nyerték el a Petőfi Zenei díjat Az Év Dala kategóriában a Darabokra törted a szívem című dallal, Az év együttese kategóriában és Az év videóklipje kategóriában is. 2016-ban és 2017-ben Marsalkó Dávid nyerte meg a Petőfi Zenei Díjat  az Év férfi előadója kategóriában. 2019-ben indult el új szóló projektje Dedmani Projekt néven, ezért a projekt keretében született meg saját dala a Beyoncé. 

Milyen termékek reklámozására jó

lifestyle 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink