Peter Gergely

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Peter Gergely
Leírás

Péter Gerely, aki nemrég múlt el 22 éves, de feldolgozásait már világszerte ismerik, a legnézettebb videója már hat és félmillió megtekintés felett jár. A fiatal srác nagyon tehetséges gitáros és ezt a követőtáborána száma is tükrözi. Regetegen feltöltik mindennap a Youtubera a gitározós feldolgozásukat, de a nagyrészük elveszik a tömegben, viszont Gergely videói nagyon egyedi hangzásvilággal rendelkeznek,  teljesen más instrumentális átiratokban utazik mint a többi feltöltő, ezért is tud kitűnni a tömegből. 6 évvel a Youtube csatornájának inditása után már jóval hatszázezer feliratkozó felett jár, és több mint száz videója van amik milliós megtekintésekkel rendelkeznek. Meg szerette volna mutatni, hogy mennyi lehetőség rejlik egyetlen gitárban, és tulajdonképpen így ő maga egyedül az egész zenekar. Figyelembe veszi a közönség jelzéseit, hogy melyik dalt szeretnék és azt fogja feldogozni ezért is tud ilyen népszerű lenni. Átlagosan egy két óra alatt összerak egy feldogozást, és pár óra gyakorlás után már készül is róla a klip. Az első évben alig volt 1000 feliratkozója, a második év végére is csak 20 000nél járt, de nem adta fel és csinálta tovább így mára már a 9. legsikeresebb magyar Youtuber. Alkamanként vállal fellépéseket, a szponzor gitárcégével közösen, és több fesztiválon is jétszott már. A követőszáma exponenciálisan növekszik.

Milyen termékek reklámozására jó

hangszerek, ruha, üditő

Helyezés
8

8. helyen a magyar youtube toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot