Peter Gergely

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Peter Gergely
Instagram leírás
◾️Fingerstyle Guitarist & YouTuber ◽️620,000+ subscribers on YouTube 👇STREAM MY MUSIC:👇
Leírás

Péter Gerely, aki nemrég múlt el 22 éves, de feldolgozásait már világszerte ismerik, a legnézettebb videója már hat és félmillió megtekintés felett jár. A fiatal srác nagyon tehetséges gitáros és ezt a követőtáborána száma is tükrözi. Regetegen feltöltik mindennap a Youtubera a gitározós feldolgozásukat, de a nagyrészük elveszik a tömegben, viszont Gergely videói nagyon egyedi hangzásvilággal rendelkeznek,  teljesen más instrumentális átiratokban utazik mint a többi feltöltő, ezért is tud kitűnni a tömegből. 6 évvel a Youtube csatornájának inditása után már jóval hatszázezer feliratkozó felett jár, és több mint száz videója van amik milliós megtekintésekkel rendelkeznek. Meg szerette volna mutatni, hogy mennyi lehetőség rejlik egyetlen gitárban, és tulajdonképpen így ő maga egyedül az egész zenekar. Figyelembe veszi a közönség jelzéseit, hogy melyik dalt szeretnék és azt fogja feldogozni ezért is tud ilyen népszerű lenni. Átlagosan egy két óra alatt összerak egy feldogozást, és pár óra gyakorlás után már készül is róla a klip. Az első évben alig volt 1000 feliratkozója, a második év végére is csak 20 000nél járt, de nem adta fel és csinálta tovább így mára már a 9. legsikeresebb magyar Youtuber. Alkamanként vállal fellépéseket, a szponzor gitárcégével közösen, és több fesztiválon is jétszott már. A követőszáma exponenciálisan növekszik.

Milyen termékek reklámozására jó

hangszerek, ruha, üditő

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink