Hogyan legyen több Instagram követőd? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Több Instagram követőt szeretnék, mit tegyek?

Hogyan legyen több Instagram követőm?

Instagram követőszerzés a lehető leghatékonyabban

Hatékonyan elérni valódi célközönségünket, aktív és hűséges követőtábort gyűjteni, kitűnni az óriási médiazajból ma bizony nem egyszerű dolog. Nem elég rendszeresen képeket posztolni, nem elég népszerű hashtageket alkalmazni, és nem, nem elég, ha szép tartalmakat kínálsz. Ezt megteszik ezren, százezren, mégsem rendelkeznek a munkájat dícsérő, vágyott követőbázisról. Ennél többre van szükség.

 

Ha tehát az a kérdés foglalkoztat, hogyan szerezhetsz több követőt az Instagramon, akkor a legjobb helyen jársz. Azóta foglalkozunk az Instgarmammal, amióta létezik. Sok influencernek segítettünk a követőszerzésben, nem is gondolnád, kik köszönhetik nekünk hatalmas követőbázisukat. De a diszkréció kötelez, ahogy akkor is, amikor a Te követőidet sokszorozzuk majd meg. 

 

Hogyan legyen több Instagram követőm? Mit kell tennem?

A segítségünket kérnek! Mi mit fogunk csinálni? Semmi törvénytelent! Az elmúlt években kiépítettünk egy hatalmas hírlevél adatbázist, akiknek bemutatjuk majd profilod kiemelten ügyelve arra, hogy kizárólag célcsoportodba tartozó, valós profilokhoz juttassuk el a híred ahelyett, hogy valótlan, vásárolt követőkkel gazdagítanánk. A követőszám ma már édeskevés, aktív felhasználókra van szükséged, ez pedig kizárólag akkor lehetséges, ha minőségi profilok követnek téged.

 

Mindemellett elmondjuk azt is, hogy mit kell tenned, hogyan kezeld fiókodat ahhoz, hogy több követőd legyen. Ha biztosra szeretnél menni, közvetlenül segítünk profilod menedzselésében. Egy azonban biztos: csak valódi, és főleg magyar követőket szerzünk majd Neked!

 

Milyen Instaram követőket tudtok szerezni? 

Amilyeneket csak szeretnél. Nevezed meg a célcsoportot, kikből álljon követőtáborod, és őket célozzuk meg a követőszerzéssel. Mutasd meg, ki a konkurenciád, mondd el, mi az érdeklődési köröd, és a hasonló érdeklődésű emberekből áll majd az új követőtáborod. Ha nincs időd vezetni Instagram oldaladat, akár ránk is bízhatod. Csupán képeket kell biztosítanod hozzá, mi kreatívan, érdekesen, a legújabb trendeknek és aktualitásoknak megfelelően, stratégiai szinten posztolunk majd helyetted. Bármikor. 

 

Mennyibe kerül nekem 1000 új Instagram követő?

20.000 forintba. Nem többe, nem kevesebbe. Ennél jobb ajánlatot nem kapsz máshol. Nálunk sem. Vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésén keresztül, válassz a csomagok közül, vagy engedd, hogy mi ajánljunk neked!


 Név*

E-mail*

Instagram link*

Telefonszám*

Csomag kiválasztása

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot