Influencer marketing, influencer ügynökség, közösségi média marketing - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Márkáknak

 

Böngéssz az Influencer Toplistán

Az Influencer Toplista azért jött létre, hogy átlátható, könnyű és egyszerű utat törjön a márkák és influencerek között. Az Influencer Toplistán ingyenesen megtalálod a legnagyobb magyar Instagram és YouTube influencereket, egy helyen megtalálod a legfontosabb információkat. 

 

Legyenek hatékonyak influencer marketing kampányaid

Ha úgy érzed, elkerülnéd a buktatókat, és inkább biztos lennél a dolgodban, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a számodra legtökéletesebb influencert, és igény esetén lebonyolíthassuk a teljes influencer marketing kampányodat! Segítünk elérni közvetlen célközönségedet, veled együtt valósítjuk meg célkitűzéseidet és növeljük márkád hírnevét, hogy végül eladásaid is megsokszorozódhassanak!

 

Robbantsd fel a közösségi médiát

Mindig van hova fejlődni, pláne manapság. Bármilyen piaci területen is tevékenykedj, már nem elég jelen lenni, nem elég rendszeresen posztolni. Kreatívnak, segítőkésznek, érdekesnek kell lenned, hiszen a felhasználókat már nem érdekli, hogy mit akarsz eladni. Csak azt figyelik, milyen értéket kínálsz, hogyan lesz jobb az életük, könnyebbek a hétköznapjaik a segítségeddel, termékeddel vagy szolgáltatásoddal. Ma már nem elég jó tartalmakat gyártani, kiváló tartalmakat kell! Segítünk fellendíteni közösségi média marketinged, amit akár teljes egészében ránk is bízhatsz!

 

Szerezz több követőt

Még több valódi, aktív követőt szeretnél? Szeretnéd, ha a célközönséged tudna a létezésedről, és nap mint nap hatékonyan érnéd el őket marketing üzeneteiddel? Segítünk, hogy még több Instagram követőd legyen. Kattints IDE a részletekért!Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink