Segítünk, hogy hogyan lehetsz instagram influencer.

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Hogyan lehetek Instagram Influencer?

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Hogyan lehetek Instagram Influencer?

 Ahhoz, hogy te is sikeres instagram influencer lehess vezet egy egyszerű és egyenes út, amit viszont végig kell taposnod!

 

Az egyik legnépszerűbb karrier lehetőség manapság a fiatalok körében az a Influencerkedés. Egy teljes iparággá vált, amire számtalan iparág építkezik rá. A legtöbben akik influencerek szeretbének lenni azok az Instagram közösségi oldalon próbálnak minél aktívabban jelen lenni, ami mellett elengedhetetlen a minőségi tartalmak gyártása is.

 

Instagram Influencerek célja, hogy…

 

Olyan tartalmakat készíts amik mások számára érdekes. A követőid elvárják tőled, hogy számukra érdekes tartalmakat ossz meg az Instagram profilodon. Igyekezz követni egy olyan vonalat amivel te is jól tudsz azonosulni. A lányoknál például a szépségápolási termékek nagyon hitelesek, a fiúknál a sport/sportos tartalmak hitelesebbek.

 

Instagram Influencereknek fontosak a követői!

 

Az Influencerek nagyon sok bejövő üzenetet kapnak. Sokan nem válaszolnak a követőik, rajongóik üzeneteikre, de ez nem jó taktika. Értem persze, hogy nagyon sok időt vesz idénybe az, hogy minden üzenetre válaszolj, de ez egy olyan pszichológia metódusa amit nem szabad elkerülni. Ha kedves vagy a követőiddel, ők is azok lesznek veled, és ezt elfogják mesélni másoknak is. Tehát szájról szájra fog terjedni a neved, ami neked nagyon előnyös. Ezért érdemes neked is megválaszolni az üzeneteket, hogy jelezd a követőid számára, hogy fontosak neked.

 

Hány követőtől lehet valaki Instagram Influencer?

 

Manapság egyre kevésbé a követők száma az ami az első szempont. Természetesen számít az, hogy legyen sok követőd, de érdemes, ha ezek a követők minőségi követők és nem vásárolt külföldi követők, akik számára nem relevánsak a te tartalmaid. A követők számát valamelyes formában megelőzi a minőségi tartalmak megosztása és a rendszeres jelenlét. A legjobb ha heti 1 alkalommal minimum kikerül egy tartalom, hogy rendszeresen megjelenj és „beégjen” a profilod és a neved a követők tudatába.

Kapcsolódó cikkek:

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább

Ezzel az 5 Instagram trenddel fogod tudni növelni a minőségi követőid számát 2021-ben! 

Tovább
Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 16 311 070
2. Dzsudzsák Balázs 1 006 068
3. Enji Night 996 737
4. Andy Csinger 718 569
5. Hódi Pamela 612 030
6. Edina Kulcsár 607 534
7. Vasvari Vivien 596 065
8. Varga Viktória 577 302
9. Kasza Tibi 575 578
10. Majka 521 665
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 030 000
2. PamKutya 1 310 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 070 000
5. Radics Peti 869 000
6. KerekMese 830 000
7. TheVR 755 000
8. Barni. 711 000
9. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 708 000
10. JustVidman 693 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Néhány hasznos tanács, ha szeretnél te is sikeres lenni az influencerek között.

Tovább

Mit jelent influencernek lenni? Valóban csak annyiról van szó, hogy valaki azért kap pénzt, hogy egy kamerába beszél?

Tovább

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot