7 Android alkalmazás influencereknek

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

7 Android alkalmazás, amit minden influencernek ismernie kell

Az okostelefonok nagy részén valamilyen Android rendszer fut, amelynek saját Play Áruházában durván 3 millió alkalmazás lelhető fel. Ha emellé figyelembe vesszük, hogy többen érik el az internetet okostelefonokról, mint asztali számítógépekről, talán nem is olyan meglepő, hogy számos applikáció készült, amelyek különféle munkafolyamatokat igyekeznek egyszerűbbé tenni kifejezetten influencerek számára. Cikkünkben ezekből gyűjtöttünk most egy csokorra valót – lássuk is őket!

7 Android alkalmazás influencereknek

1. Adictik

Az Adictik egy azonos nevű spanyol digitális marketing cég saját alkalmazása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képeket osszanak meg magukról, amelyeken kedvenc márkás ruhadarabjaikat viselik. A platform lényegében mindenki számára lehetővé teszi, hogy kedvenc márkáik nagyköveteivé váljanak.

 

Az Adictik „követek” több ezer márka és logó közül válaszzhatnak, amelyeket megjelölhetnek feltöltéseikben, amiket a Facebookon, a Twitteren, és más platformokon is megoszthatnak.

 

Az alkalmazásban saját hirdetéseidet is elkészítheted a megfelelő terméklogó kiválasztásával, amiket utána megoszthatsz a közösségi médián.

 

2. Buffer

A Buffer az egyik legnépszerűbb közösségi média időzítő szolgáltatás alkalmazása. A Bufferrel minden népszerűbb közösségi média platformra bejegyzéseket lehet időzíteni, beleértve az Instagramon, a Twittert, és a Facebookot is.

 

A Bufferből több fiókba is lehet egyszerre megosztani az előre időzített bejegyzéseket, ráadásul mindegyik az alkalmazáson keresztül megosztott állapotfrissítéshez hasznos analitikai adatokat is kínál (kattintások száma, megosztások, említések, stb.)

 

Az ingyenes verzióban 4 fiókot lehet használni, profilonként 10 előre időzített bejegyzéssel. Több fizetett csomag is választható, bővítet funkciókkal.

 

3. Desygner

A beszédes nevű Desygner egy grafikus design alkalmazás, ami – többek között – kifejezetten közösségi grafikák (fejlécek, képes bejegyzések, bannerek, stb.) elkészítéséhez tökételes. A felhasználók több ezer profi sablon közül válogathatnak a legnépszerűbb platformokra, ráadásul még a közösségi marketingesek is találhatnak köztük rengeteg hasznos designt.

 

Az alkalmazás alapvetően ingyenes (Androidon és PC-n is), de ha szeretnéd betűtípusaidat, különféle színeidet, képelemeidet és más grafikai eszközeidet elmenteni, és arra a több ezer sablonra is szeretnél szert tenni, akkor a fizetett változatra lesz szükséged.

 

4. Pixlr

Egy kép többet mond ezer szónál, és mivel a közösségi média egy erősen vizuális világot alkot, különösen fontos, hogy bejegyzéseid nagy részéhez minimum egy kép is tartozzon. A Pixlr lehetővé teszi, hogy okostelefonoddal elkattintott fotóidat némileg megszerkeszd, és tökéletesítsd, mielőtt felhasználnád őket egy bejegyzésben. Több effekt is elérhető ingyenesen, de bizonyos funkciókért már fizetni kell.

 

5. PowerDirector

A PowerDirector egy videószerkesztő alkalmazás, ami segít a legtöbbet kihozni okostelefonodon rögzített felvételeidből. Értelemszerűen egy okostelefon nem kínál olyan kényelmet és teljesítményt, mint egy asztali számítógép, de ha éppen utazol, akkor a PowerDirectorra gond nélkül rábízhatod videóid nagy részét, például egy montázs összevágására.

 

Az alkalmazás idővonalas szerkesztést kínál, ingyenes effektekkel, és egyéb funkciókkal, továbbá saját hangsávot is adhatsz a felvételekhez (aláfestő zenét, narrációt, stb.) Ráadásul amennyiben okostelefonod elég erős hozzá, akár 4K-s videót is szerkeszthetsz és menthetsz vele.

 

6. Ripl

A Ripl videószerkesztő elnyerte a 2017-es Geekwire Awards „Év alkalmazása” díját. Az applikáció lehetővé teszi, hogy különféle desingokat valósíts meg tetszőleges betűtípusok, zenék, és más stíluselemek felhasználásával. Készíthetsz vele diavetítéseket, videókollázsokat is a különböző közösségi platformokra, majd rögtön az alkalmazásból posztolhatod is őket azokra.

 

A Ripl egyik ügyes funkciója, hogy posztolás után képes nyomon követni a bejegyzések teljesítményét, és kijelzi, hogy mennyire hatékonyan sikerült elérned velük aktivitási céljaidat.

 

A fizetett Pro verzióval még több funkciót szerezhetsz, például egy prémium designkatalógust, saját logó hozzáadását, prémium zenéket és betűkészleteket, illetve a kész videók MP4-be való kimentését vagy időzített posztolását.

 

7. Videoshop

Végezetül, íme még egy videószerkesztő, hisz ezekből sosem elég a videómarketing korában. A Videoshop egy nagyon népszerű alkalmazás, ami meglehetősen szép számban kínál alapvető videószerkesztési funkciókat, úgymint:

  • vágás,
  • zene és más hangok hozzáadása,
  • lassítás és gyorsítás,
  • fényerő, kontraszt, és színtelítettség állítása,
  • videók összefűzése,
  • felirat hozzáadása,
  • hangalámondás felvétele és hozzáadása.

 

A Videoshop továbbá külön fel is hívja a figyelmet, hogy az okostelefonok csak limitált memóriával bírnak, ezért viszonylag rövid videókat leszel majd csak képes készíteni vele (de ez nem az alkalmazás hibája). A kész videókat természetesen rögtön az alkalmazásból meg is oszthatod a legfontosabb közösségi platformokon.

Kapcsolódó cikkek:

Néhány hasznos tanács, ha szeretnél te is sikeres lenni az influencerek között.

Tovább

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább

Szeretnéd tudni az influencer marketing területét mely változások érintik 2021-ben? Milyen trendet érdemes követned? A következő cikkünkből minden kiderül!

Tovább
Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink