7 Android alkalmazás influencereknek

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

7 Android alkalmazás, amit minden influencernek ismernie kell

Az okostelefonok nagy részén valamilyen Android rendszer fut, amelynek saját Play Áruházában durván 3 millió alkalmazás lelhető fel. Ha emellé figyelembe vesszük, hogy többen érik el az internetet okostelefonokról, mint asztali számítógépekről, talán nem is olyan meglepő, hogy számos applikáció készült, amelyek különféle munkafolyamatokat igyekeznek egyszerűbbé tenni kifejezetten influencerek számára. Cikkünkben ezekből gyűjtöttünk most egy csokorra valót – lássuk is őket!

7 Android alkalmazás influencereknek

1. Adictik

Az Adictik egy azonos nevű spanyol digitális marketing cég saját alkalmazása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képeket osszanak meg magukról, amelyeken kedvenc márkás ruhadarabjaikat viselik. A platform lényegében mindenki számára lehetővé teszi, hogy kedvenc márkáik nagyköveteivé váljanak.

 

Az Adictik „követek” több ezer márka és logó közül válaszzhatnak, amelyeket megjelölhetnek feltöltéseikben, amiket a Facebookon, a Twitteren, és más platformokon is megoszthatnak.

 

Az alkalmazásban saját hirdetéseidet is elkészítheted a megfelelő terméklogó kiválasztásával, amiket utána megoszthatsz a közösségi médián.

 

2. Buffer

A Buffer az egyik legnépszerűbb közösségi média időzítő szolgáltatás alkalmazása. A Bufferrel minden népszerűbb közösségi média platformra bejegyzéseket lehet időzíteni, beleértve az Instagramon, a Twittert, és a Facebookot is.

 

A Bufferből több fiókba is lehet egyszerre megosztani az előre időzített bejegyzéseket, ráadásul mindegyik az alkalmazáson keresztül megosztott állapotfrissítéshez hasznos analitikai adatokat is kínál (kattintások száma, megosztások, említések, stb.)

 

Az ingyenes verzióban 4 fiókot lehet használni, profilonként 10 előre időzített bejegyzéssel. Több fizetett csomag is választható, bővítet funkciókkal.

 

3. Desygner

A beszédes nevű Desygner egy grafikus design alkalmazás, ami – többek között – kifejezetten közösségi grafikák (fejlécek, képes bejegyzések, bannerek, stb.) elkészítéséhez tökételes. A felhasználók több ezer profi sablon közül válogathatnak a legnépszerűbb platformokra, ráadásul még a közösségi marketingesek is találhatnak köztük rengeteg hasznos designt.

 

Az alkalmazás alapvetően ingyenes (Androidon és PC-n is), de ha szeretnéd betűtípusaidat, különféle színeidet, képelemeidet és más grafikai eszközeidet elmenteni, és arra a több ezer sablonra is szeretnél szert tenni, akkor a fizetett változatra lesz szükséged.

 

4. Pixlr

Egy kép többet mond ezer szónál, és mivel a közösségi média egy erősen vizuális világot alkot, különösen fontos, hogy bejegyzéseid nagy részéhez minimum egy kép is tartozzon. A Pixlr lehetővé teszi, hogy okostelefonoddal elkattintott fotóidat némileg megszerkeszd, és tökéletesítsd, mielőtt felhasználnád őket egy bejegyzésben. Több effekt is elérhető ingyenesen, de bizonyos funkciókért már fizetni kell.

 

5. PowerDirector

A PowerDirector egy videószerkesztő alkalmazás, ami segít a legtöbbet kihozni okostelefonodon rögzített felvételeidből. Értelemszerűen egy okostelefon nem kínál olyan kényelmet és teljesítményt, mint egy asztali számítógép, de ha éppen utazol, akkor a PowerDirectorra gond nélkül rábízhatod videóid nagy részét, például egy montázs összevágására.

 

Az alkalmazás idővonalas szerkesztést kínál, ingyenes effektekkel, és egyéb funkciókkal, továbbá saját hangsávot is adhatsz a felvételekhez (aláfestő zenét, narrációt, stb.) Ráadásul amennyiben okostelefonod elég erős hozzá, akár 4K-s videót is szerkeszthetsz és menthetsz vele.

 

6. Ripl

A Ripl videószerkesztő elnyerte a 2017-es Geekwire Awards „Év alkalmazása” díját. Az applikáció lehetővé teszi, hogy különféle desingokat valósíts meg tetszőleges betűtípusok, zenék, és más stíluselemek felhasználásával. Készíthetsz vele diavetítéseket, videókollázsokat is a különböző közösségi platformokra, majd rögtön az alkalmazásból posztolhatod is őket azokra.

 

A Ripl egyik ügyes funkciója, hogy posztolás után képes nyomon követni a bejegyzések teljesítményét, és kijelzi, hogy mennyire hatékonyan sikerült elérned velük aktivitási céljaidat.

 

A fizetett Pro verzióval még több funkciót szerezhetsz, például egy prémium designkatalógust, saját logó hozzáadását, prémium zenéket és betűkészleteket, illetve a kész videók MP4-be való kimentését vagy időzített posztolását.

 

7. Videoshop

Végezetül, íme még egy videószerkesztő, hisz ezekből sosem elég a videómarketing korában. A Videoshop egy nagyon népszerű alkalmazás, ami meglehetősen szép számban kínál alapvető videószerkesztési funkciókat, úgymint:

  • vágás,
  • zene és más hangok hozzáadása,
  • lassítás és gyorsítás,
  • fényerő, kontraszt, és színtelítettség állítása,
  • videók összefűzése,
  • felirat hozzáadása,
  • hangalámondás felvétele és hozzáadása.

 

A Videoshop továbbá külön fel is hívja a figyelmet, hogy az okostelefonok csak limitált memóriával bírnak, ezért viszonylag rövid videókat leszel majd csak képes készíteni vele (de ez nem az alkalmazás hibája). A kész videókat természetesen rögtön az alkalmazásból meg is oszthatod a legfontosabb közösségi platformokon.

Kapcsolódó cikkek:

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az Instagram minden idők egyik legsikeresebb közösségi platformja, amelyet az elmúlt években több olyan funkcióval is bővítettek a fejlesztők, amelyekkel kifejezetten a márkáknak kedveznek. A több...

Tovább

Az Instagram 2018 óta a második leglátogatottabb platform a Facebook után – több mint egymilliárd regisztrált felhasználójából napi szinten 500 millióan használják, és ez a szám egyre csak nőni...

Tovább

Amikor valaki azt mondja, hogy személyes brandet szeretne építeni magának, akkor általában automatikusan számok kezdenek el pörögni lelki szemei előtt – az Instagram követők száma, a Facebook...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot