Interjú Miták Bernivel

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Influencer, Glamour Nagykövet, sikeres modell - Interjú Miták Bernivel

Miták Berni influencer, modell, Glamour Nagykövet őszintén beszéltünk nekünk karrierjéről, az indulásról, a közvetített értékekről.

Hogyan legyek influencer?

Hogyan kezdődött az influenceri karriered? Tudatos döntés volt, vagy egy hobbiból alakult ki? 

Először videós tartalmakat gyártottam, és emellett gondoltam, hogy a Facebook és Instagram egy jó megosztási felület lehet, hogy még többen megismerjék a videóimat. Aztán egyre jobban megtetszett az, hogy az Instagramon mennyi kreatív lehetőség van a vizuális kifejezésre, így szépen lassan átnyargaltam erre a felületre. De nagyjából onnantól lett az influencerkedés tudatos, ahogy Glamour Nagykövet lettem.

 

Volt valamilyen stratégiád, ami alapján elértél a követőkhöz?

Eleinte semmilyen nem volt, azt gondoltam én is, mint sokan mások, hogy elég az, ha szép képeket készítek és ezeket posztolom. De ezen kívül rengeteg dolog kell hozzá, hogy egy profil sikeres legyen, ezekbe én is az évek alatt jöttem bele és még mindig van hova fejlődni.

 

Mi az, amit legfontosabbnak gondolsz abban, amit csinálsz?

Mivel elsősorban a divat van fókuszban nálam - ami valljuk be őszintén egy elég felszínes témakör - elég nehéz bele komolyabb és mélyebb tartalmat vinni. Én arra helyezem a hangsúlyt, hogy nem kell folyamatosan újabb és újabb ruhadarabokat vásárolni, hanem a meglévőeket kell megtanulni jól kombinálni. Az outfit posztjaimban a követőim rendszeresen látnak rajtam olyan ruhadarabokat, amiket újra és újra felveszek, de más összeállításban. Mindezt persze közvetlen módon kommunikálva, a személyiségemet belevéve, hogy egy jó közösség alakuljon ki.

 

Mennyire van jelen a hétköznapjaidban ez a fajta tevékenység? Mással is foglalkozol?

Ez a fő irány, de a többi tevékenység is ezzel kapcsolatos, egyrészt vannak modell felkéréseim, illetve képeket is gyártunk cégeknek Instagram és Facebook felhasználásra. Alkalom adtán pedig műsorvezetőként is részt veszek egy-egy eseményen.

 

Mit gondolsz, hogyan képes egy influencer valódi értékeket közvetíteni?

Hogyha az adott influencer a fő témáján kívül időről időre felhívja a figyelmet fontos kérdésekre. Akár a szelektív hulladékgyűjtés, újrahasznosítás fontosságára, vagy akár emberjogi kérdésekre. Vagy például a hozzáállásra bizonyos témákban, én a Sztorijaimban szoktam megosztani néhány követőm képét és lehetőséget adok rá, hogy a többiek a külsőjükre vonatkozóan kedves üzeneteket küldjenek nekik. Rengeteg nő küzd önértékelési problémákkal azért, mert a social media-ban csupán a tökéletes alakot látják. Erre szeretném felhívni a figyelmet, egyrészt, hogy mindenkiben megvan a szépség, másrészt, hogy ezt vegyük is észre másokban, ne csak mindig kritikával illessünk másokat.

 

Hogyan határozod meg, hogy milyen márkákkal vállalsz el együttműködéseket?

Nagyon egyszerű: amivel tudok azonosulni, amiről tudok pozitívan beszélni és jó szívvel ajánlani. Nyilván elsősorban divat és szépségápolás témakörben, de ha van ami felkelti ezentúl az érdeklődésemet azokra is nyitott vagyok.

 

Mi jelenti a legnagyobb kihívást?

Az, hogy megnyíljak a követőimnek. Arra gondolok, hogy alapvetően én egy elég zárkózott típus vagyok, nem vagyok könnyen barátkozó, ez mindig is nehézséget okozott a kapcsolatépítésben. De rájöttem, hogy a követőim a szép képeken túl rám is kíváncsiak, minél többet adok magamból, annál kommunikatívabbak velem és annál inkább lelkesebbek. 

 

Mi volt a legnagyobb tanulság, amivel az évek során szembesülnöd kellett?

Az, hogy ne másokhoz hasonlítsam magam. Ne akarjak más bevált receptjéhez nyúlni, hanem találjam meg a saját ízlésvilágomat és merjem felvállalni önmagam.

 

Mit javasolnál azoknak a fiataloknak, akik az influencerkedés irányába indulnának el?

Kitartást :) , kreativitást, és mindenek előtt azt, hogy örömüket leljék ebben a tevékenységben!

Kapcsolódó cikkek:

Néhány hasznos tanács, ha szeretnél te is sikeres lenni az influencerek között.

Tovább

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább

Szeretnéd tudni az influencer marketing területét mely változások érintik 2021-ben? Milyen trendet érdemes követned? A következő cikkünkből minden kiderül!

Tovább
Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 420 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 948 000
6. Radics Peti 935 000
7. AlexGaming - HUN 918 000
8. Cresser 896 000
9. TheVR 868 000
10. Barni. 802 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink