4 marketingtrend, amik nem maradhatnak ki nyári influencer kampányaidból 2019-ben!

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

4 marketingtrend, amik nem maradhatnak ki nyári influencer kampányaidból 2019-ben!

A nyár nem csak a vízpartokat, parkokat, és strandokat tölti tele élettel – a közösségi médiás aktivitás is ilyenkor éri el éves csúcspontját: nyáron durván 30%-kal több közösségi bejegyzés kerül fel a különböző platformokra, a „travel” (vagyis „utazás”) szó pedig 46%-kal többször jelenik meg a legforróbb évszakban.

 

A legtöbb influencer is ilyenkor a legélénkebb, hiszen ki ne töltené szívesen nyári szabadidejét egy kellemes túrázással, némi kerékpározással, úszkálással, vagy hajnalig tartó bulizással? Persze nem csak az influencerek imádják ezt, hanem a követőik is. A jó idő tehát nem ürügy arra, hogy marketingstratégiád is nyaralni menjen – legalább is nem pihenés értelmében.

 

A nyár az az évszak, amikor az influencerek a legaktívabbak, amit egy jó marketinges ki is kell, hogy használjon, legyen szó nyári rendezvényekről, ünnepekről, kulturális trendekről, divatról, vagy éppen gasztronómiai jellegzetességekről.

 

Íme négy kihagyhatatlan trend, ami egyetlen valamirevaló márka influencerstratégiájából sem maradhat ki 2019 nyarán!

4 marketingtrend, amik nem maradhatnak ki nyári influencer kampányaidból 2019-ben!

Cinemagráfok

A cinemagráfok már évek óta sokak kedvencei közé tartoznak a közösségi médián, ami nem meglepő, elvégre kreatív, látványos módon kombinálják az álló- és mozgóképek jellegzetességeit. A cinemagráfok olyan képek, amelyek egy része folyamatos, ismétlődő mozgást végez, míg a kép többi része teljesen mozdulatlan marad. Nyáron temérdek lehetőség adódik ilyeneket készíteni, legyen szó a vízpart hullámairól, a fák levelei között átszűrődő napfényről, vagy éppen termékeidről egy pattogó tábortűz mellett.

 

Instagram történetek

Az Instagram történeteket senkinek nem kell bemutatni, és 2019-re már az sem kell, hogy bárkit meglepjen, hogy ez az eszköz lényegében minden influenceres vagy „instás” cikkben megjelenik. Egy naprakész márka manapság sokat nyerhet azzal, ha sikerül bejutnia egy releváns influencer történetei közé, hiszen a történetekkel foglalkozó követők sokkal aktívabbak, mint azok, akik csak végiggörgetik hírfolyamukat.

 

A történetek kevésbé beállított, pillanatszerű jellege segít, hogy a márkaelhelyezés sokkal természetesebbnek tűnjön, mintha a követők valóban egy bepillantást nyernének az adott influencer hétköznapjaiba, amiknek márkád is a része.

 

Boomerangok

A „Boomerang” tartalmak szintén nagyon népszerűek az Instagramon. Ezek olyan néhány másodperces videók, amelyek oda-vissza játszódnak le, megállás nélkül. Kiválóak valamilyen mozgalmas történés bemutatására, habár a végeredmény általában humorosnak tűnik majd az animáció jellege miatt (persze ezt érdemes előnyként felhasználni).

 

Drónfelvételek

Habár az elmúlt években egyre többek arzenáljába kerültek bele a drónok, a légi felvételek továbbra is a legkülönlegesebb nézőpontokat kínálják olyan dolgokról, amelyek a földről teljesen hétköznapinak tűnhetnek. A drónoknak köszönhetően az influencerek szó szerint egy teljesen más perspektívából mutathatják be márkádat követőidnek. Legyen szó egy csodaszép tájról, vagy egy olyan rendezvényről, aminek méretét és létszámát csak egy légi felvétel képes átadni, a drónképek és –videók garantált sikert hoznak majd!

Kapcsolódó cikkek:

Néhány hasznos tanács, ha szeretnél te is sikeres lenni az influencerek között.

Tovább

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább

Szeretnéd tudni az influencer marketing területét mely változások érintik 2021-ben? Milyen trendet érdemes követned? A következő cikkünkből minden kiderül!

Tovább
Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink