13 Instagram alkalmazás, amikkel még hatékonyabban használhatod kedvenc platformodat!

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

13 Instagram alkalmazás, amikkel a legtöbbet hozhatod ki a platformból

A több mint egymilliárd felhasználót foglalkoztató Instagram alkalmazás számos hasznos funkcióval bővült az évek során. Megjelentek a történetek, az IGTV, és még ki tudja, hogy mi lapul a fejlesztői csapat tarsolyában.

13 Instagram alkalmazás, amikkel még hatékonyabban használhatod kedvenc platformodat!

Azonban a megannyi lehetőség ellenére az Instagram még mindig egy meglehetősen egyszerű, korlátozott applikáció, ami itt-ott azért hagy néhány kívánnivalót maga után. Népszerűségének köszönhetően azonban a közösség számtalan olyan külső alkalmazást készített, amelyekkel a hétköznapi felhasználók, az influencerek, és még a marketingesek is többet hozhatnak ki a platformból!

 

A következőkben ezekből szeretnénk felsorolni néhányat – lesznek itt alkalmazások, amelyek kifejezetten az Instagramhoz készültek, és olyanok is, amelyek egyszerűen csak nagyon hasznosak mindenki kedvenc képmegosztójával párosítva. Sokuk használata teljesen vagy részlegesen ingyenes, és csak az extra funkciókért kell fizetni. Képszerkesztők, videószerkesztők, és analitikai eszközök – lássuk őket!

 

Instagram alkalmazások képszerkesztéshez

VSCO

Ár: Ingyenes, a kiterjesztett funkciókért (VSCO tagság) viszont évente 20 dollárt kell fizetni

Elérhetőség: iOS és Android

A VSCO az egyik legrégebbi és egyben legnépszerűbb fényképszerkesztő alkalmazás okostelefonokra. Sikerének egyik bizonyítéka, hogy csak az Instagramon közel 200 millió képen szerepel a #VSCO hashtag. A funkciók listája nagyon hosszú, és az ingyenes verzióban 10 előre beállított sablon közül is válogathatunk. Ha szeretnél egy sajátos stílust alkotni Instagram képeid számára akkor mindenképpen érdemes kipróbálni, és elgondolkodni az éves előfizetésen is.

 

Snapseed

Ár: Ingyenes

Elérhetőség: iOS és Android

A Snapseed a Google saját fejlesztésű képszerkesztő alkalmazása, ami JPEG és RAW fájlok kidolgozására is használható. Az alapvető képszerkesztési lehetőségek (fényerő, színek, kontraszt, stb.) mellett olyan fejlettebb korrekciós funkciókat is kínál, mint a retusálás vagy a geometriai torzítás. Kétségtelenül az egyik legfejlettebb és leghasznosabb képszerkesztő alkalmazás az Instagramhoz.

 

A Color Story

Ár: Ingyenes, de az összes funkcióért és szűrőért évente 25 dolláros előfizetést kell kiváltani

Elérhetőség: iOS és Android

Ha egy alkalmazást az Apple a „Legjobb új alkalmazás” és „A nap alkalmazása” jelzőkkel díjazza, akkor arra kétségtelenül érdemes odafigyelni – ez az A Color Story. Az applikáció különféle szűrőket és képszerkesztő eszközöket kínál influencereknek és profi fényképészeknek egyaránt. Még saját szűrősablonokat is készíthetsz magadnak, hogy aztán könnyedén elérhesd azokat későbbi felhasználásra. Az A Color Story egy Instagram rács előnézeti módot is kínál, amellyel megtekintheted, hogy képeid hogy mutatnak majd profilodra feltöltve.

 

Priime

Ár: 3 dollár, illetve további sablonok vásárolhatók

Elérhetőség: csak iOS

Amennyiben Apple készüléket használsz, és szükséged van egy profi képszerkesztőre, ami akár RAW képekkel is képes megbirkózni, akkor a Priime-ot érdemes kipróbálni. Ez az Instagram alkalmazás még az élő fényképeket is képes szerkeszteni, ami azt jelenti, hogy az effektek a képek mozgó részeire is alkalmazhatók. A Priime még stílusjavaslatokat is kínál az adott kép színei és tartalma alapján.

 

Elrendezéstervező alkalmazások az Instagramhoz

Layout From Instagram

Ár: Ingyenes

Elérhetőség: iOS és Android

A Layout az Instagram egy saját fejlesztésű, funkciókkal teli, könnyedén használható alkalmazása, ami lehetővé teszi hogy fényképeidet különböző kollázsokba rendezd. Választhatsz a telefonodon tárolt képek közül, de készíthetsz új képeket is közvetlenül az alkalmazásban. Ez után már csak be kell állítanod, hogy mekkorák legyenek a képek a kollázsban, feldobni néhány szűrőt, és már mehet is a feltöltés.

 

Adobe Spark Post

Ár: Az ingyenes kezdőcsomag néhány alapvető funkciót kínál. Akinek ennél többre van szüksége, az választhatja a fizetett személyes (10 dollár/hó) és üzleti (20 dollár/hó) csomagok valamelyikét, amelyek együttműködési funkciókat is kínálnak

Elérhetőség: iOS és Android

Ha egy igazán kreatív Instagram alkalmazásra vágysz, és szeretnél látványos képeket készíteni az Instagramra, akkor az Adobe Spark Postot ajánlanánk a figyelmedbe. Ha esetleg nincsenek saját képeid, amiket feltölthetnél, akkor választhatsz a több ezer ingyenesen elérhető fotó közül az alkalmazás könyvtárából. Mindemellett készíthetsz grafikákat is, számos betűtípus felhasználásával, ha egyáltalán nem szeretnél fotókat használni.

 

A Design Kit

Ár: Ingyenes, de az extra funkciókért fizetni kell

Elérhetőség: csak iOS

Az A Color Story készítői egy másik Instagram design alkalmazással is előálltak, amely tele van szebbnél szebb betűtípusokkal, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához illőt. Az alkalmazás továbbá temérdek, profi illusztrátorok által készített, exkluzív matricát is tartalmaz. Azonban ami talán a legnagyobb előnye, hogy számos ecsetet kínál (ceruzákat, filctollakat, stb.), ha esetleg saját kezűleg szeretnél alkotni az Instagramra.

 

Videószerkesztő alkalmazások az Instagramhoz

Boomerang from Instagram

Ár: Ingyenes

Elérhetőség: iOS és Android

A Boomerang az egyik legegyszerűbb és legszórakoztatóbb videós Instagram alkalmazás. Mintha csak telefonod kameráját kezelnéd, nincs más dolgod, mint megnyitni, rákoppintani a felvétel gombra, és már megy is. A Boomerangok lényegében 10 képből álló sorozatfelvételek, amelyek oda-vissza játszódnak le, akárcsak a GIF képek – tehát animáltak, csak éppen az általad rögzített képekből készülnek el. Semmilyen videószerkesztési tudást nem igényel – csak rögzítsd, és már oszthatod is meg!

 

LifeLapse

Ár: Ingyenes, a bővített funkciók viszont fizetősek

Elérhetőség: iOS és Android

A stop motion videók magával ragadók lehetnek, és lehetővé teszik, hogy egy izgalmas módon mutasd be termékeidet közönségednek. A LifeLapse kifejezetten az ilyen videók elkészítéséhez jött létre: a mindig láthatod az előző kép félig áttetsző átfedését a kameraképen, hogy pontosan tudd, hogyan igazítsd a dolgokat a következő képkockán. Amint a képek elkészültek, az alkalmazás összeállítja őket egy videóba, ami alá ráadásul ingyenes zenéket is bevághatsz, közvetlenül az applikációban.

 

InShot

Ár: Ingyenes, további vásárolható funkciókkal

Elérhetőség: iOS és Android

Ez az egyik legjobb videószerkesztő alkalmazás az Instagramra, ugyanis tele van hasznosabbnál hasznosabb funkciókkal. Lerövidítheted, több szeletre vághatod, összefűzheted felvételeidet, továbbá némi képkorrekciót is végezhetsz rajtuk. Átállíthatod továbbá a felvételek sebességét, de el is forgathatod, vagy tükrözheted azokat. Természetesen a matricák és a különféle szövegek sem maradhatnak el. Ha rendszeresen szerkesztesz videókat a telefonodon, akkor az InShot az egyik legjobb opció számodra.

 

GoPro

Ár: Ingyenes.

Elérhetőség: iOS és Android

Ha az Instagramra GoPro kameráddal szeretnél felvételeket készíteni, akkor a GoPro saját alkalmazása egyszerűen nélkülözhetetlen lesz számodra. Az alkalmazás nem csak egy előnézetet kínál felvételeidből, hanem egyszerűen be is állíthatod vele azok paramétereid telefonodról. Miután a felvételek elkészültek, egyből szerkesztheted is őket az alkalmazásban: lassítások, matricák, több felvétel kombinálása, szűrők – minden, ami egy valamirevaló Instagram videószerkesztő alkalmazásnak szüksége van.

 

Statisztikai és analitikai alkalmazások az Instagramhoz

Iconosquare

Ár: 30 dollár/hó kisvállalkozásoknak, vagy 60 dollár/hó nagyobb cégeknek

Elérhetőség: iOS és Android

Az Iconosquare részletes analitikát és mutatókat kínál Instagram teljesítményedről, hogy azokat hosszútávon is nyomon követhesd. Emellett hozzáférést biztosít több mint 100 iparág adataihoz, amikhez hozzámérheted saját céged teljesítményét.

 

Command Instagram Analytics

Ár: Ingyenes, a Pro verzió viszont 10 dollár/hó

Elérhetőség: csak iOS

A Command egy hasznos statisztikai alkalmazás az Instagramhoz, ami temérdek mutatót kínál teljesítményed nyomon követéséhez. Egyszerűen leolvasható grafikonjai átláthatóvá teszik a kezelői felületet, és még egy jelentést is készít neked, amin osztályozza különféle mutatóidat a követőbázistól kezdve a fényképeid tájolásáig. Mindemellett hashtageket és influencereket is javasolt tartalmaidhoz.

Kapcsolódó cikkek:

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az okostelefonok nagy részén valamilyen Android rendszer fut, amelynek saját Play Áruházában durván 3 millió alkalmazás lelhető fel. Ha emellé figyelembe vesszük, hogy többen érik el az internetet...

Tovább

Az Instagram minden idők egyik legsikeresebb közösségi platformja, amelyet az elmúlt években több olyan funkcióval is bővítettek a fejlesztők, amelyekkel kifejezetten a márkáknak kedveznek. A több...

Tovább

Az Instagram 2018 óta a második leglátogatottabb platform a Facebook után – több mint egymilliárd regisztrált felhasználójából napi szinten 500 millióan használják, és ez a szám egyre csak nőni...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot