Mikor kell egy cégnek influencer marketing és hogyan lehet influencere?

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Mi az a influencer marketing és kinek szükséges?

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

influencer marketing

Mi az az influencer marketing?

Az influencer marketing az amikor egy márka/cég/vállalat egy véleményvezér (influencer) által promótál egy szolgáltatást vagy terméket. Az influencer marketing egy alaposan kidolgozott stratégiai folyamat, amibe beletartozik a megfelelő influencer kiválasztása, kampányok tervezése, kivitelezése, eredményességi és más adatok (ROI) mérése a kampány előtt, közben es után.

Hogyan érdemes influencerrel együtt működni?

Influencer kiválasztása: a megfelelő influencer kiválasztása a folyamat első része, amit nagyon alaposan kell elvégezni. (Az influencernek hitelesnek kell lennie, ezt értsd úgy, hogy egy cukorbomba csokoládé terméket, de egy testépítővel próbálj meg eladni. A testépítő influencer hitelesebb lesz, amikor étrendkiegészítőt kell promótálnia, de egy olyan influencerrel könnyebben tudod értékesíteni a csokit, akinek mondjuk van gyereke.) Érdemes minőségi influencert választanod, hogy a terméked is a minőséget képviselje. Erre a kifejleszett influencer toplistát tudod segítségül hívni, ahol megtalálod a legnépszerűbb magyar influencereket.

Hogyan érdemes felvenni a kapcsolatot az influencerekkel?

Ügynökségeken keresztül is lehet, van akinek van saját managemantje, de vannak olyan influencerek is, akik egyedül intézik a munkáikat és válaszolnak a megkeresésekre. Érdemes már az elején teljesen nyitott lapokkal játszani, lefektetni az elvárásokat/igényeket és, hogy mit tudsz nyújtani számára a munkájáért. 

Mikor kell influencert ügynökségen keresztül bonyolítani?

Számos szempontból tud hasznos lenni, ha ügynökségen keresztül intézel influencert. Elsősorban azért mert vannak olyan ifnluencerek akik csak ezen az úton vállalnak munkát. Másrészt egy ügynökségnél való lebonyolítás során neked nem kell kutakodni, hogy melyik influencer milyen terméket tud jól promótálni, hiszen nekik erre kész adatbázisuk van már, hogy tudják ki milyen tartalmakban releváns. Tudják, hogy melyik mennyire megbízható, kivel milyen együttműködni.  Ügynökségek általában garanciát is vállalnak, illetve az sem utolsó, hogy tisztában vannak a megtekintések-elérések számaival, ami egy jó stratégia tervezése és követése során neked is hatalmas segítség lehet. 

 

Kapcsolódó cikkek:

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább

Ezzel az 5 Instagram trenddel fogod tudni növelni a minőségi követőid számát 2021-ben! 

Tovább
Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Néhány hasznos tanács, ha szeretnél te is sikeres lenni az influencerek között.

Tovább

Mit jelent influencernek lenni? Valóban csak annyiról van szó, hogy valaki azért kap pénzt, hogy egy kamerába beszél?

Tovább

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink