Így lehet sikeres az influencer kampányod

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

5 tipp egy sikeres influencer kampány szervezéséhez

Egy influencer kampány megszervezése összetett feladat, a siker pedig sohasem garantált. Azonban ha megfogadod a tanácsainkat, nem kell attól félned, hogy a kampány sikertelenül zárul! A következő írást cégeknek, és influencereknek egyaránt ajánljuk! 

Tippek egy sikeres influencer kampányhoz

Az influencer kampányok az elmúlt években nagyon népszerűvé váltak, hiszen nagyszerű módszerei annak, hogy növeljék a márka ismertségét, az elkötelezettséget a termékek, szolgáltatások iránt. Azonban, ha először közelíted meg az ilyen típusú marketinget, ezek a kampányok kicsit megfélemlíthetnek.

 

Lehet, hogy már tudod, hogy kik azok az influencerek, és miért jók a márkád népszerűsítése szempontjából, de mi a legjobb módja annak, hogy a velük való együttműködés sikeres legyen? Íme, néhány fontos tipp, amit érdemes alkalmaznod a kampány szervezésekor!

 

1.Tipp az influencer kampányhoz: Határozd meg a kampány célját

 

Ez valószínűleg a legfontosabb lépés, mivel így eldől több pontja is a szervezésnek. Miért akarod ezt a kampányt, és milyen sikereket szeretnél elérni vele? Megpróbálnád növelni a márka ismertségét? Több követőre tennél szert?

 

A több értékesítés mindenkinek célja lehet a kampány során, de érdemes felmérni az ezen kívüli igényeket is, így segítheted a céget abban, hogy tovább erősítsd a kampányokat.

 

2.Tipp az influencer kampányhoz: Ellenőrizd a kiválasztott influencereket

 

Ha nem teszed meg az átvilágítást, később biztos, hogy bánni fogod. Magától értetődő, hogy 2019-ben a követői szám nem minden. Meg kell értened az influencer marketing jellegét, mi teszi eredményessé, és mi nem. Képesnek kell lenned a hamis véleményvezérek észlelésére.

 

Te nem csupán fizetsz valakit, aki népszerű, hogy szép képeket tegyen ki a termékeidről - bizalmat és márkaértéket építenél! Érdemes statisztikákat kérned az influencerektől, figyeld meg, a követők, a kedvelése, illetve a hozzászólások arányát, így megbizonyosodhatsz arról, hogy az adott véleményvezér értékei igazodnak a márkád értékeihez.

 

3.Tipp az influencer kapányhoz: Készíts el egy rövid és érthető listát az influencereknek az elvárásokról

 

Állítsa be kampányát lépésről lépésre az influencerek számára is! Bizonyosodjon meg arról, hogy letisztáztátok a megjelenítendő tartalom típusát, és részleteit. Mutathatsz a kiválasztott influencereidnek stock fotókat, melyek segítségével inspirációt nyújthatsz számukra, illetve ezek segítségével bemutathatod az elképzeléseidet. A legfontosabb az, hogy tisztában legyenek a márka értékeivel és üzenetével.

 

4. Tipp az influencer kampányhoz: Bízz meg a véleményvezérekben, és hagyd dolgozni őket

 

Miután megfelelően ellenőrizted befolyásolóidat, el kell engedned egy kicsit az irányítást. Ismered a közönségedet? Nos, a befolyásolók ismerik a sajátjukat. Csakúgy, mint te, egy jó befolyásoló évekig épített kapcsolatot az integritással és elkötelezettséggel.

 

Bízz meg az influencereidben, hiszen ők tudják, hogyan lehet a legjobban bemutatni termékeidet.

 

+1 Tipp az influencer kampányhoz: Tekintsd át az eredményeket

 

Mi működött? Mi nem működött? Az influencer marketing egy hatékony módja annak, hogy bizalmat és kapcsolatokat építs ki az üzleti szegmensben. Fontos megértened, hogy hogyan működhet a legjobban egy kampány! Tekintsd át alaposan a folyamatodat, és ne félj, hogy a következő alkalommal változtatni!

 

Segítségre van szükséged a kampányhoz? Lépj velünk kapcsolatba, mi megtaláljuk számodra a tökéletes influencereket!

Kapcsolódó cikkek:

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az okostelefonok nagy részén valamilyen Android rendszer fut, amelynek saját Play Áruházában durván 3 millió alkalmazás lelhető fel. Ha emellé figyelembe vesszük, hogy többen érik el az internetet...

Tovább

Az Instagram minden idők egyik legsikeresebb közösségi platformja, amelyet az elmúlt években több olyan funkcióval is bővítettek a fejlesztők, amelyekkel kifejezetten a márkáknak kedveznek. A több...

Tovább

Az Instagram 2018 óta a második leglátogatottabb platform a Facebook után – több mint egymilliárd regisztrált felhasználójából napi szinten 500 millióan használják, és ez a szám egyre csak nőni...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot