Alexy Vivien - Ki az az Alexy Vivien? Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Alexy Vivien
Instagram leírás
🎥 YouTuber, Influencer ❤️ @alexy_the_brand 🏆Közönség Kedvence 🏆🌍Global Social Awards Rising Star 🤩 📩 alexyvivien@gmail.com
Leírás

Alexy Vivien blogger, vlogger, influencer. Alexy Vivien YouTube csatornáját 2016 decemberében indította, ahol divattal-, szépségápolással- és életmóddal kapcsolatos témában készít videókat, de vannak olyan tartalmak is a csatornáján, amelyek róla, mint személyiségről szólnak. Egyetemi tanulmányai során pénzügyet tanult, ezután kezdett el dolgozni. Karrierje úgy kezdődött, hogy egy barátjával blogot kezdett el szerkeszteni, amelyben Budapest különleges helyszíneit mutatták be. Ezek után megkereste őket egy cég, akik élményajándékokat értékesítettek, de a cégnek videós tartalmakra volt szüksége. Ezért videós tartalmakat kezdett el készíteni. A videózást, mint folyamatot nagyon élvezte, a tervezéstől a kivitelezésen át az utómunkáig. 2016-ban pedig elindította saját YouTube csatornáját. A tartalmak készítésénél már a kezdeteknél figyelt a magas minőségre, a vágásnál, a fényeknél, a tartalomnál és a videós megjelenésnél is. A megrendelői ezért hamarabb érkeztek, mint a követői. A videók készítése során rájött arra, hogy a magas minőség mellett fontos az, hogy a saját személyiségét is beletegye. A videós tartalmait már a kezdetektől megkülönböztette az, hogy a lifestyle, beauty, fashion témákba is belecsempészte a humort. A munkahelyét a vloggerkedés miatt hagyta ott, de nem bánta meg döntését, ugyanis már egy hónap után leszerződött vele egy vezető, női online magazin, mint vlogger. Amikor megtudta, hogy előtte Viszkok Fruzsival dolgoztak együtt, tudta, hogy ennél nagyobb visszaigazolásra nincs szükséget. 2016 júliusában házasodtak össze férjével Lászlóval. Férje vállalkozóként dolgozik, így nem áll tőle távol ez a hozzáállás. A videózás is egy 0-14 órás műszak, de ami a kezdetekben neki is megdöbbentő volt, hogy mennyi feladattal és tervezéssel jár a videózás. 2018-ban jelentette be, hogy férjével gyermeket várnak, így a követőivel együtt izgulták végig a 9 hónapot. 2018 végén indult el saját webáruháza, ahol lifestyle termékeket árul. 2018-ban a Cosmopolitan Blogger Days-en megnyerte a A Közönség Kedvence díjat. 2019 májusában Alexy Vivien a Global Social Awards díjátadó gálán a Rising Star kategóriában első lett, így Magyarország is felkerült a világ közösségi média térképére.  

Helyezés
Közösségi oldalak
Statisztika
95 500
Youtube feliratkozó
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 16 311 070
2. Dzsudzsák Balázs 1 006 068
3. Enji Night 996 737
4. Andy Csinger 718 569
5. Hódi Pamela 612 030
6. Edina Kulcsár 607 534
7. Vasvari Vivien 596 065
8. Varga Viktória 577 302
9. Kasza Tibi 575 578
10. Majka 521 665
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 080 000
2. PamKutya 1 330 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 080 000
5. Radics Peti 886 000
6. KerekMese 844 000
7. TheVR 761 000
8. Barni. 720 000
9. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 710 000
10. JustVidman 705 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot