Peter Bence

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Peter Bence
Leírás

Péter Bence nemzetközileg elismert virtuóz zongorista, zeneszerző és zenei producer. 2012-ben egy perc alatt 765 hangot szólaltatott meg egy Bösendorfer zongorán, így ezzel a teljesítményével a világrekordot döntött, „a világ leggyorsabb zongoristája” címen bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.  Péter Bence 1991. szeptember 5-én született Debrecenben, családjával Hajdúböszörménybe költözött. Már két éves korában megmutatkozott a zenei tehetsége, amikor a kedvenc rajzfilmjének dallamát emlékezetből lepötyögte a nagymamájának zongoráján. Zongorán autodidakta módon kezdett el zongorán játszani. Tehetsége és a zene iránti komoly érdeklődése miatt 4 évesen megkezdte zenei tanulmányait Hajdúböszörményben. A tanárok és társai zenei csodabogárnak tartották és annak ellenére, hogy még általános iskolába járt, már ekkor elfogadták jelentkezését a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. 7 évesen írta első zeneszerzését, melyet erősen befolyásolt Mozart és Chopin zenéje és már 11 évesen megjelent első szóló zongora albuma  korai kompozícióiból. Tizenéves korában nagy érdeklődést mutatott a filmzene iránt, különösen John Williams zenéje iránt, amely új világot nyitott meg előtte és zenei úton is felfedezte magát. A magyarországi klasszikus zongora és zeneszerzés képzése után folytatta tanulmányait Bostonban, a Berklee Zeneakadémián filmes pontozási és zongoravezetőként, ahol a zenei műfajok széles körével ismerkedett meg, amelyek nagy mértékben hozzájárultak a mai stílusához. A legnagyobb hatással John Williams, Michael Jackson, Queen, JS Bach, Wolfgang Amadeus Mozart volt rá hatással. A videóit 2014-ben kezdte el közzétenni a YouTube-on. 2015-ben a Berklee-n közzétette Michael Jackson „Bad” című számának feldolgozását, amely „vírus szerűen” terjedt, így néhány nap alatt 10 millió megtekintést  ért el. Jelenleg körülbelül 800 millió videómegtekintést gyűjtött össze a YouTube-on és a Facebookon együttvéve. Az elmúlt két évben 40 országban,  több tízezer ember előtt lépett fel, és ő nyitotta meg Londonban, a Hyde Parkban a BBC Proms In The Park 2017-et. Jelenleg a „The Awesome Piano” című albumán dolgozik, amelyen egyéni zongoradarabjait mutatja be. Az album 2019-ben fog megjelenni. 

Milyen termékek reklámozására jó

tech,hangtechnika

Helyezés
4

4. helyen a magyar youtube toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot