Kovács Patrícia - Ki az a Kovács Patrícia? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Kovács Patrícia
Leírás

Kovács Patrícia magyar színésznő. Kovács Patrícia 1978. augusztus 11-én született Budapesten. Kislányként szülei zenésznek szánták, hangszereken tanult játszani, zongorázni tanult, de sokszor csalódás érte, mert nem ért el benne sikereket, ezért színjátszókörre kezdett el járni. Bekerült egy orosz-amerikai filmbe, amely hatalmas élmény volt számára. Negyedik próbálkozásra felvételt nyert a Színiakadémiára, 1999 és 2003 között a Színház- és Filmművészeti Egyetemre járt. Első filmes szerepét 1996-ban kapta meg, amikor a Raszputyin című filmben szerepelt, majd 1997-ben a Szórád-ház című négy részes sorozatban is szerepelt. Az egyetemi évei alatt is folyamatosan kapcsolatban állt a filmezéssel, ugyanis szerepelt a Csocsó, avagy éljen májuk elseje című fimlmben és feltűnt a Jadviga párjában is. Diplomás színésznőként négy évig Egerben játszott, majd később Páholy-díjat kapott Egerben. Kisvárosi lányként Budapestre ment, ahol könnyen kapott filmszerepeket, majd a közönség rengeteg tévéreklámban láthatta a képernyőn, amikor egy bank tévéreklám sorozatában agilis feleségként kérlelte férjét, hogy különböző banki szolgáltatásokat vegyen igénybe. 2009-2011 között a Vígszínház tagja volt, 2011-től 2017-ig pedig szabadúszó volt. 2017-től az Orlai Produkciós iroda tagja. Színházi szerepei során játszott a William Shakespeare: Ahogy tetszik-, Gorkij: Éjjeli menedékhely-, Csehov: Három nővér-, Eszterházy Péter: Egy nő-, Varró Dániel: Túl a Maszat-hegyen című előadásban és még számos színházi darabban. Filmjei: S.O.S. szerelem!, 9 és ½ randi, S.O.S. Love – Az egymillió dolláros megbízás, Nejem, nőm, csajom, Másnaposok 3 és még sok más. Leghíresebb filmje a 2015-ös Félvilág című film. 2015-től a Hungary’s Got Talent című tehetségkutató zsűritagja. 2015 és 2017 között szerepelt az RTL Klub Válótársak című sorozatában 2017-ben és 2018-ben pedig a TV2 hatalmas sikerű Korhatáros szerelem című sorozatában Dávid barátnőjeként Esztert alakította. Szinkronszerepei: 27 idegen igen, Marley meg én, Apja lánya, Kockafejek, Szexmentes övezet, Csak szexre kellesz, Szupercella, Vasember 3, Pénzes cápa, Hogyan legyél latin szerető, Az első ember, Világok őre, A szökés, Odaát, Melissa & Joey és még sok más. 2010 és 2017 között férje Gusztos Péter politikus, egy közös kislányuk van, Hanna Lujza. 

Milyen termékek reklámozására jó

Lifestyle, fashion, beauty 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink