Cresser

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Cresser
Instagram leírás
🏡 Budapest 🐼 Mesi🥰💍 ❤️ Car & MTB 🚘 👨🏻‍💻 Vlogger & Entertainer 😇 →
Leírás

Cresser néhány éve kezdett bele Youtube karrierjébe, 2014körül. Már akkor is számítógépes játékokrül szóló videókat készített, és a fiatal 12-14 évesek ezeket előszeretettel nézték, ennek köszönheti a népszerüségét is, a gyerekek meg vannak őrűlve érte, saját ruhakollekciója is van már. Néhány éve még csak pár tízezer feliratkozóval rendelkezett, de mára már majdnem félmillió követőnél tart (473ezer) és ez a szám folyamatosan növekszik. Mára már belevágott a vlog műfajba is, leginkább kihívásvideókat készít, és szponzorációs tartalmakat, a fiatalok ezeket is nagyon szeretik. Mára már csak ebből él, Dezső Bencéhez hasónlóan ő si erdélyi magyar, de ő nem szeretne elköltözni onnan. Népszerűsége napról napra egyre nagyobb, és már különböző rendezvényekre is hívják őt fellépni. Most fog nemsokára továbbtanulni, fotó-édia szakon egy erdélyi egyetemen, de jelenleg minden energiája a csatornájába megy el. A sok belefektetett munka megtérülni lászik, és hamarosan átlépi a félmillió feliratkozót.

Milyen termékek reklámozására jó

Tech, ruha

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 420 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 948 000
6. Radics Peti 935 000
7. AlexGaming - HUN 918 000
8. Cresser 896 000
9. TheVR 868 000
10. Barni. 802 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink