Andras Horvath

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Andras Horvath
Leírás

Horváth András 46éves vállakozó, influencer. Horváth András fiatalk korában még egy gyárban dolgozott, évekig majd szépen egyre feljebb jutott és egy időben ő volt Magyarország piacvezető Apple Kereskedő hálózatának tulajdonosa.András alapította még a kétezres évek elején az XMS-t ami egy prémium apple kereskedésé nőtte ki magát az évek alatt, és egy időben ez volt Magyarország piacvezető apple kereskedése, majd felvásárolta az Istyle, és így András egy mégnagyobb Apple Premium Reseller lánc tulajdonosi körébe tartozott. Szóval András gyári munkásból lett hazánk legnagyobb apple kereskedője, majd influencere nagyon tehetséges kereskedő, és nagyon ért a marketinghez is.Mindig erős sportkocsikkal járt, volt több bmw-je és jaguárja is, majd később megunta, hogy több százezer foritot költ el az autójára, így áttált az elektromos autókra. Elösször vett egy BMW I3-as elektromos autót, ami nagyon megtetszett neki, és erről videókat is készített a youtube csatornájára, és a blogjára is, és innen indult be igazán a Youtube karriere, hiszen ez előtt is videózgatott, de csak 5000 feliratkozója volt. Majd otthagyta az ISTYLE-t és csak elektromos autókról szóló videók készítésével kezdett el foglalkozni, és ez nagyon bejött neki, rengeteg elektrömös autós videók készített főleg a BWI-ról, és leginkább Teslákról. Mára már több mint 100 000 követője van a Youtubeon, és a jó minőségű tartalmai miatt egyre többen nézik, leginkább autó márkáknak ajánljuk mint influencer. Mára már ő a magyarországi Tesla nagykövet is. Az elektromobilitásban látja a jövőt.

Milyen termékek reklámozására jó

Lengikébb elektromos autómárkák, bicikli és elektromos motorok gyártóinak ajánljuk.

Helyezés
194

194. helyen a magyar youtube toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Mit jelent influencernek lenni? Valóban csak annyiról van szó, hogy valaki azért kap pénzt, hogy egy kamerába beszél?

Tovább

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább

Szeretnéd tudni az influencer marketing területét mely változások érintik 2021-ben? Milyen trendet érdemes követned? A következő cikkünkből minden kiderül!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot