Andrea Darai

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Andrea Darai
Instagram leírás
Wife 💍 Mom 🎀 Mankershop owner ❤️ @mankershop A képek felhasználása tilos 🔴
Leírás

Darai Andrea 2015körül tűnt fel a médiában mint Kasza Tibi (müsőrvezető, énekes, influencer) barátnőkje, a pár mára már összeházasodott, és született egy gyermekük is, Kasza Lora Bella.Darai Andre 2-3 éve kezdett önálló tevékenységbe az interneten, hiszen férje vezeti magyarrország egyik legnagyobb facebookoldalát. 2-3 éve kezdte el felépíteni saját Instagram profilját ami mára már 400 000 követővel büszkélkedhet. Andrea az Instagramon leginkább szépségáplási tippeket oszt meg, beauty fotókat, és vannak szponzorációs együttműködései is. Több nagyobb céggel is dolgozik együtt, folyamatos kapcsolatban pélául a Mayochix vagy a My77 fashion. De mostanában a nemrég született gyermekükről szól Andrea instagram profilja, Lora Bella átvette a vezetést felette, de mi más lenne a legfotosabb egy anyának mint a saját gyermeke, ezért ez érthető is. Lora Bellát pedig a követői imádják. Ugyan a népszerűségét férjének Kasza Tibinek kösznheti, de ára már sikerült egy saját Insta közösséget kiépítenie.

Milyen termékek reklámozására jó

ruha, beauty, baba, szépségápolás

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink