Andy Csinger

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Andy Csinger
Instagram leírás
k e e p i t s i m p l e ⦿ Sydney via Europe (currently based in Puglia) Renovating @casaante
Bemutatkozás

A komáromi Csinger Andi már öt éve él Sydneyben férjével, Csintalan Titivel. Az út rögös volt, a jövő viszont egyre fényesebb. A divat terén ténykedő pár imádja a kinti életét, a varázslatos fotókat, a letisztult divatot és e téren építgetik karrierjüket nemzetközi divat-bloggerként.Mára már több mint hatszázezer követője van az instagramon, és sokan keresik Snapchaten is. Többekközt nagy márkák Adidas, a Converse, a Marks&Spencer, a Lenovo, a Levis Jeans, a Polaroid, a VANS és a Lexusal volt szerencséjük együtt dolgozni. Komáromban indult a fashion blogger álomélet, de mára már Ausztráliában élnek, elősször nehezen kezdődött nekik az ottani élet, de az angoltudás növekvésével együtt nőtt az önbizalmuk is. Eleinte férje asztalos munkákat végzett ő pedig recepciósként, könyvelőként, valamint egy takaritós céget építettek, egy szlovák lánnyal. Már az egyetemmel is végzett ott kint, és akkor talált rá az instagramra, jelen pillanatban “full-time fashion blogger és freelancerként” dolgoznak a férjével. És imádják Ausztráliát. Jelenleg a legnagyobb márkák legujjabb kollekcióival dolgozik együtt. Mára már több mint 650 000 követővel rendelkezik, ezzel toplistánk 4. helyére került.

 

Milyen termékek reklámozására jó

fashion, beauty

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink