Apple Pie

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Apple Pie
Instagram leírás
I am a YouTuber focusing on tech, movies and everything cool. Show me some love and follow me on youtube.com/applepieofficial & youtube.com/joeritter
Leírás

Apple Pie Joe, polgári nevén József, 2015 körül kezdte a Youtube pályafutásást, a tech, és főleg apple tematikájú csatornájával. Joe a Youtube elött Dubaiban dolgozott, és ott élt évekig. Majd hazaköltözött és elkezdte képíteni a csatornáját. Leginkább tech videókról szól a csatornája, ezen belül pedig az Apple termékekre fókuszálnak a videói. Mindig bemuatta az Apple által kiadott újdonságokat. Mindig próbálja előre megtippelni, hogy mit ad ki az apple. Mára már szinte miden Apple termékről készített már videót. Újabban más tech cuccokal is foglalkozik a csatornája, például okos lámpákkal, okos konektorokkal vagy egyéb más dolgokkal. Jelenleg saját stúdió kiépítésén dolgozik, ahol majd fel tudja venni a videóit. Mára már több nagyobb márkával is dolgozott együtt, xaomi, lg, és még jópár nagyobb tech márkával. Joe egyedül készítette eddig a videóit, de mostmár van egy segédje is. Néha vlog videókkal is jelentkezik, amiben elmesél egy-egy story-t. Az Apple Pie csatorna mára már jóval 100 000 feliratkozó felett jár, és főként 14-17 évesek nézik a csatornáját, hiszen ők érdeklődnek leginkább a tech videók iránt. Leginkább a tech influencernek ajánljuk, tech termékek reklámozására ajánljuk.

Milyen termékek reklámozására jó

tech, szoftver

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink