Bánki Beni - Ki az a Bánki Beni? - Infleuncer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Bánki Beni
Leírás

Bánki Beni slammer, youtuber, vlogger, író, műsorvezető. Bánki Beni már 10 éves kora óta érdeklődött az irodalom- és a versek iránt, versmondással már általános iskolában is szép sikereket ért el, 12 éves korában pedig már saját verseket írt. Később Pécsett és környékén heti rendszerességgel lépett fel slappoetry-előadásokkal, saját- és más költők verseivel egyaránt. Saját Youtube csatornáját 2015-ben, 15 évesen indította el, ahol természetes módon mutatja be az életét, emellett pedig slameit, verseit, megjelenéseit és a különböző témában készült vlogjait. Bánki Beni megnyerte a Ki Mit Tube 2015-ös évadát. Mivel Magyarország legnagyobb online videóversenyének győzteseként két hónap alatt országos ismertségre tett szert, és egyre többen ismerték meg a slamjeit és verseit. Saját sikerének receptjét az adja, hogy egyszerre számos dologgal foglalkozik, vloggerkedik, verset ír, szaval, slammerkedik, tévés műsort vezet, és ezek mind összekapcsolódva egy nagy egészet alkotnak, fokozva ezzel a sikerét és ismertségét. Részt vett az 50 tehetséges magyar fiatal mentorprogramban 2017-ben, mentora Laczkfi János kortárs magyar költő és író. Igazán a slam poetry hozta meg számára a sikert, ami egy kötetlen stílusú önálló előadói műfaj és költészeti stílus, amely általában aktuális témákról, hétköznapi emberekről az utca nyelvén szól. A slam poetry nem rap, mert nincs alatta zene, de a fiatalok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő műfaj, amelyet sokan kortárs költészetnek is hívnak, ugyanis alapvetően ezeket a slam szövegeket nem olvassák, hanem hallgatjuk, mondjuk. Bánki Beni rendhagyó irodalomórákat tart, mellyel önkéntes módon jártja az országot. Ilyenkor saját verseket, klasszikusokat, slam poetry szövegeteket mond el. Próbálja interaktívvá tenni az órát, főleg humoros témákat választ a rendhagyó irodalomórák alkalmával. Célja, hogy mindenkinek kedvet csináljon az irodalomhoz, és ne csak egy tantárgyként tekintsenek rá, hanem egyfajta örömforrást lássanak benne, ami a mindennapjaik részévé válik. Bánki Benit Youtube csatornájának több, mint 52 ezer feiratkozója van, így a magyar Youtube toplista 313. helyén áll.  

Helyezés
145

145. helyen a magyar instagram toplistán.

313. helyen a magyar youtube toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot