Bodony Barbara

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Bodony Barbara
Leírás

Bodony Barbi 23 éves, magyar szinész, műsorvezető, influencer. Pályafutásást a Középsuli című ifjusági sorozatban kezdte a Youtubeon, tűnt fel elősszőr a médiába. A Középsuli sorozatban az első részétől a végéig, azaz mind máig szerepel. Kisebb korában is híres akart már lenni, és azért dolgozott sokáig, hogy ezt elérje. A Középsuli sorozatba is csak nehezen tudott bekerülni, elösször csak statisztának akarták bevenni, de sokáig zaklatta a rendezőt, és végül kapott egy rendes szerepet, ami nem is volt olyan rossz döntés utólag. Barbi több videóklippben is szerepelt már amiken milliós kattintás van. Jelölték a Glamour Women Of The Year 2018-ra,  sajnos ezt nem nyerte meg, de hatalmas motivációt adott neki a munkásságához, hiszen a követői jelölték erre a díjra. Barbinak mára már az Instagramon 136 000 követője van, és ez folyamatosan növekszik, a rajongói nagyon szeretik amit csinál, és amit elszeretne érni, ispirálóak a posztjai, storyjai. Barbit legikább beuty, szépségápolás influencernek ajánljuk.  Bodony Barbi kiáll amellet, hogy mindenkinek el kell fogadnia azt amilyen, és hogy a legfontosabb az, hogy lekileg is jól érezzük magunkat. Barbi mára már elég népszerű influencer, és közszereplő lett. Aktívan használja a Közösségi médiát, és rendszeresen posztol az Instagramra.

Milyen termékek reklámozására jó

beauty, szépségáplás

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 962 000
6. AlexGaming - HUN 949 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 907 000
9. TheVR 872 000
10. Barni. 803 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink