Burján Szafi

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Burján Szafi
Instagram leírás
- 👩🏻‍🔬Termékfejlesztő - #szafireform & #szafifree Márkatulajdonos - @szafi_gondolatai - www.dietas-termekek-webshop.hu 🛒 - Szafi diéta:
Leírás

Burján Szafi táplálkozáskutató, élelmiszergyártó, termékfejlesztő, diétás gasztroblogger. Burján Szafi leánykori nevén Sándor Szafira, gyermekkorában szülei a városból vidékre akartak költözni, így az apja megvásárolt egy tanyát, ahol 12 éves koráig laktak. Szafi gyermekkora óta küzdött ételérzékenységgel, a folyamatos gyomorfájás megnehezítette mindennapjait. 12 éves korában egy 24 óra gyomortükrözésen esett át. 18 évesen egyetemi tanulmányai miatt került el otthonról, és ekkor kezdett el diétázni is.  2013-tól fokozatosan kivezette az étrendjéből a tejtermékeket és az állati eredetű élelmiszereket. 2014-ben a vizsgálatok kimutatták, hogy számos ételérzékenységgel küzd.  2016-tól nehezen tudta tartani a súlyát és fitt alakját, valamint az egészségi állapota sem volt megfelelő az egyoldalú diéta miatt, ezért gyökeresen megváltoztatta életmódját. A Szafi Free és Szafi Reform termékcsaládot azért alkotta meg, mert akkoriban a piacon nem volt olyan termék, amelyet ennyi ételintolerancia mellett meg tudott volna enni. Így az országban egyedülálló módon megszületett egy olyan gluténmentes termékcsalád, amelyek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és hozzájárulnak egy kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz. A célja az, hogy olyan termékeket, élelmiszereket fejlesszen ki, amelyek az ételérzékenyek, a fogyni vágyók és az egészségtudatos emberek életét is megkönnyítse. Férjével, Burján Zsomborral a vállalkozásukat 2016-ban alapították, ahol kezdetben bérgyártással készültek a saját fejlesztésű termékeik, majd 2018-ban megnyitották saját gluténmetes és vegán üzemüket. 2018-tól márkaboltokat és egyéb gluténmetes vendéglátóhelyeket is alapítottak. Férjével 2017 novemberében fogadták örökbe gyermeküket Benit. Jelenleg főállású édesanyaként is ő végzi cégüknél az újabb termékek fejlesztését, hiszen folyamatosan újabb és újabb termékek születnek, valamint folyamatosan bővül gasztroblogja az egészséges receptekkel. A Szafi Free termékcsalád 18 terméke 2018-ban elnyerte az Az Év Terméke Díjat gluténmentes alapanyagok kategóriában. Burján Szafi 2018-ban megnyerte Az év vállalkozója díjat a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálán. A GLAMOUR Women of the Year 2018-as díjátadó gáláján Szafi megnyerte Az Év vállalkozója címet. Jelenleg 135 ezer követője van Instagramon, így Toplistánk 108. helyén áll. 

Milyen termékek reklámozására jó

Egészséges táplálkozással kapcsolatos termékek. 

Helyezés
73

73. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot