Burján Szafi

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Burján Szafi
Leírás

Burján Szafi táplálkozáskutató, élelmiszergyártó, termékfejlesztő, diétás gasztroblogger. Burján Szafi leánykori nevén Sándor Szafira, gyermekkorában szülei a városból vidékre akartak költözni, így az apja megvásárolt egy tanyát, ahol 12 éves koráig laktak. Szafi gyermekkora óta küzdött ételérzékenységgel, a folyamatos gyomorfájás megnehezítette mindennapjait. 12 éves korában egy 24 óra gyomortükrözésen esett át. 18 évesen egyetemi tanulmányai miatt került el otthonról, és ekkor kezdett el diétázni is.  2013-tól fokozatosan kivezette az étrendjéből a tejtermékeket és az állati eredetű élelmiszereket. 2014-ben a vizsgálatok kimutatták, hogy számos ételérzékenységgel küzd.  2016-tól nehezen tudta tartani a súlyát és fitt alakját, valamint az egészségi állapota sem volt megfelelő az egyoldalú diéta miatt, ezért gyökeresen megváltoztatta életmódját. A Szafi Free és Szafi Reform termékcsaládot azért alkotta meg, mert akkoriban a piacon nem volt olyan termék, amelyet ennyi ételintolerancia mellett meg tudott volna enni. Így az országban egyedülálló módon megszületett egy olyan gluténmentes termékcsalád, amelyek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és hozzájárulnak egy kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz. A célja az, hogy olyan termékeket, élelmiszereket fejlesszen ki, amelyek az ételérzékenyek, a fogyni vágyók és az egészségtudatos emberek életét is megkönnyítse. Férjével, Burján Zsomborral a vállalkozásukat 2016-ban alapították, ahol kezdetben bérgyártással készültek a saját fejlesztésű termékeik, majd 2018-ban megnyitották saját gluténmetes és vegán üzemüket. 2018-tól márkaboltokat és egyéb gluténmetes vendéglátóhelyeket is alapítottak. Férjével 2017 novemberében fogadták örökbe gyermeküket Benit. Jelenleg főállású édesanyaként is ő végzi cégüknél az újabb termékek fejlesztését, hiszen folyamatosan újabb és újabb termékek születnek, valamint folyamatosan bővül gasztroblogja az egészséges receptekkel. A Szafi Free termékcsalád 18 terméke 2018-ban elnyerte az Az Év Terméke Díjat gluténmentes alapanyagok kategóriában. Burján Szafi 2018-ban megnyerte Az év vállalkozója díjat a GLAMOUR Women of the Year díjátadó gálán. A GLAMOUR Women of the Year 2018-as díjátadó gáláján Szafi megnyerte Az Év vállalkozója címet. Jelenleg 135 ezer követője van Instagramon, így Toplistánk 108. helyén áll. 

Milyen termékek reklámozására jó

Egészséges táplálkozással kapcsolatos termékek. 

Helyezés
110

110. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 558 078
2. Videómánia 1 091 680
3. PamKutya 1 080 785
4. Peter Bence 825 245
5. Radics Peti 686 892
6. KerekMese 684 658
7. TheVR 671 606
8. luckeY 620 449
9. Peter Gergely 613 695
10. UNFIELD 609 853
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

A több mint egymilliárd felhasználót foglalkoztató Instagram alkalmazás számos hasznos funkcióval bővült az évek során. Megjelentek a történetek, az IGTV, és még ki tudja, hogy mi lapul a fejlesztői...

Tovább

Az influencer marketing korunk egyik legfelkapottabb marketing jelensége. Ez első sorban annak köszönhető, hogy az elmúlt évek során rengeteget változott az, hogy miért és hogyan döntünk vásárláskor.

Tovább

A közösségi média és a hashtagek mára elválaszthatatlanná váltak, pedig a kommunikáció egy meglehetősen újszerű eszközei, amelyek néhány évvel ezelőtt még nem is léteztek. Manapság nincs olyan...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot