Chabinho

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Chabinho
Instagram leírás
Youtube és Twitch. Ott is megtalálsz! 😉👽
Leírás

Chabino magyar youtuber, influencer aki 2013 körül kezdte a pályafutását, és mára már csak a Youtube-ból tartja el magát. 2013 körül mikor a Minecraft nevű számítógépes játék élte a fénykorát, akkor kezdte a pályafutását, és Minecraft gameplayeket kezdett el készíteni, amiben a nézőivel is játszott akár, vagy különböző pályákat vitt végig. Saját szervere is volt a Minecraftban ahol legikább a nézőivel játszott. Leginkább a 13-15éves gyerekek nézik a csatornáját, hiszen ennek a korosztálynak ilyen az érdeklődési köre. Mára már több mint 200 000 feliratkozója van a Youtubeon, és instagramon is hasonlóan sokan követik őt. Chabino mára már nem csak a Minecraft nevű jűtékba látja a lehetőségek, hanem már több különböző játékról is készít videókat, de néha vlog videókkal is jelentkezik. Mára már az ő az egyik legnépszerűbb gameplayekkel foglalkozó Youtuber, és több fesztiválra is hívják fellépni, példul a PlayItre, MineConra, vagy az OVS fesztre, ezek mind leginkább a videósokra épülő fesztiválok.Chabino sok olyan videót is készít, amiben más videósokkal közösen szerepel, például szerepelt ZsDav Minecraft filmjeiben is, amiket levetitttek a moziban is. A Youtubeon több mint 200 000 feliratkozóval büszkélkedhet, és instagramon is elég népszerű.Leginkább tech influencernek ajánljuk, mivel erre épül a Youtube csatornája is

Milyen termékek reklámozására jó

Leginkább tech influencernek ajánljuk, mivel erre épül a Youtube csatornája is

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink