Chloe From The Woods - Ki az a Chloe From The Woods? - Infleuncer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Chloe From The Woods
Instagram leírás
YOUTUBER AND STYLE BLOGGER 📍 Budapest 📮 Email: info@chloefromthewoods.com 📵 A tartalmak felhasználása engedélyköteles
Leírás

Chloe From The Woods, azaz Kovács Dorottya influencer, fashion blogger, a magyar közösségi média egyik vezéralakja. Ahogy Instagramon mindenki ismeri Chloe Knows, már régóta építi közösségét Instagamon, saját blogján és Youtube-on is. A blogját Chloe From The Woods néven 2014 februárjában készítette. A Chloe From The Woods nevet azért választotta, mert általános iskolában volt egy osztálytársa, akit Chloe-nak hívtak, és Dorottyának nagyon megtetszett ez az egyedi név. Általános iskola után Ürömbe költözött családjával, amely egy kis község Budapest mellett. Az ottani házukat hatalmas és titokzatos fenyes veszi körül, innen jött a „From The Woods” rész. A blog 80%-ban divattartalmú blog, de időnként megmutatja benne utazási tapasztalatait, fényképeit és az életében zajló dolgokat. Rajong s 70-es hippi / hobo hangulatért, így ez a stílus gyakran megtalálható a blogján is. 2016 augusztusa óta teljes munkaidős blogger és szabadúszó közösségi média manager. Instagram oldalán is az erős divatfókusz jellemző, erőteljes vizualitású álomvilágot láthatnak a követők. A Youtube csatornáján viszont inkább személyes, könnyed hangvételű kreatív életmód videókkal szórakoztatja nézőit. Párjával, Tokár Tamás műsorvezetővel 2016-ban ismerkedtek meg. 2018-ban Tomival teljesült gyermekkori álmuk, amikor közösen elutaztak Los Angelesbe, Las Vegasba. Itt kérte meg Tomi Dóri kezét. Dóri és Tomi titkos esküvője 2019. szeptember 19-én volt. Tomival 2018-ban szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, ahol haramdik helyen végeztek. Chloe Knows-nak, azaz Kovács Dorottyának több mint 176 ezer követője van Instagramon, így a magyar Instagram toplista 78. helyén áll. Dóri Youtube csatornájának több mint 176 ezer feliratkozója van, így a magyar Youtube toplista 103. helyén áll. Kovács Dóri influencert divattal- és szépségápolással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Kovács Dóri influencert divattal- és szépségápolással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 16 311 070
2. Dzsudzsák Balázs 1 006 068
3. Enji Night 996 737
4. Andy Csinger 718 569
5. Hódi Pamela 612 030
6. Edina Kulcsár 607 534
7. Vasvari Vivien 596 065
8. Varga Viktória 577 302
9. Kasza Tibi 575 578
10. Majka 521 665
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 030 000
2. PamKutya 1 310 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 070 000
5. Radics Peti 869 000
6. KerekMese 830 000
7. TheVR 755 000
8. Barni. 711 000
9. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 708 000
10. JustVidman 693 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot