Cseh László

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Cseh László
Instagram leírás
#swimming
Leírás

Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok úszó. Cseh László Budapesten 1985-ben született, id. Cseh László magyar úszó és olimpikon fia. Négyes és fél éves volt, amikor Kiss Miklós (aki korábban Egerszagi Krisztina edzője is volt) tanította meg úszni, ekkor a Budapesti Spartacusban kezdett. 11 éves korában kiderült, hogy asztmás, ezért tüdőgyógyászati kezelésekre járt, ahol kiderült, hogy az átlagosnál kisebb a tüdőkapacitása, ezért nehezebb számára az úszás, mint a korosztálya többi tagjának. Az úszás azonban ennek tudatában is kitartóan folytatta. 16 éves korában egy térdsérülés nehezítette úszói karrierjét, ami miatt hónapokig nem tudott részt venni az edzéseken. A sérülések után hamar behozta a lemaradásait, ugyanis 2002-ben az első nemzetközi sikere megszületett, a riesai rövid pályás Európa-bajnokságon 400 méter vegyes úszásban bronzérmes lett. Általános iskolai tanulmányai után a Vörösmarty Gimnáziumban érettségizett, majd a középiskola után a Műszaki Egyetemre járt, ahol műszaki menedzser szakon diplomát szerzett. 2004-ben fő éremesélyesként készült az athéni olimpiára, de júliusban közvetlenül az olimpia előtt egy balatoni edzőtáborban eltörte a lábfejét. A műtétek és a sportkórházi kezelés miatt számos edzése kimaradt, de a komoly hátrányok ellenére is kitűnő eredményeket ért el az olimpián. Egy bronzérmet nyert, valamint elért egy 4., egy 6. és egy 7. helyezést is a versenyen. Korábban a hátúszás és a vegyes úszás volt a fő száma, jelenleg inkább a pillangóúszásban indul. Cseh László jelenleg nemzetközi versenyeken is remek eredményeket ér el, így a magyar úszóválogatott legjobbja, elsősorban a vegyes számokban a legfőbb esélyesek közé tartozik. 2014-től edzője Plagányi Zsolt, 2015 januárjától az Egri Uk versenyzője. Néhány legjelentősebb eredmény karrierjéből: 2014-ben a Berlinben rendezett Európa-bajnokságon 200 méter vegyesen Európa-bajnok lett, valamint 100 méter pillangó során 2. helyezést ért el. 2012-ben a Debrecenben rendezett Európa-bajnokságon 200 méter pillangón, 200 méter vegyesen és 400 méter vegyesen Európa-bajnok lett. 2019-ben az országos bajnokságon 200 méteres pillangóúszásban szerzett aranyérmet. Feleségével 2008-ban ismerkedett meg, 2015-ben házasodtak össze. Cseh László világ- és Európa-bajnok úszót a sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Cseh László világ- és Európa-bajnok úszót a sporttal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink