Csobot Adél

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Csobot Adél
Leírás

Csobot Adél magyar énekesnő, aki az X-faktor harmadik szériájának dobogós helyezettje, és a Sztárba Sztár cimű műsor 3 évadának 4. helyezettje. Erdélyben, Romániában nőtt fel, ott töltötte a gyerekkorát. Gyerekkora óta vonzó dolog volt számra a szereplés, több szakmában is kipróbálta magát, szinjátszókörbe járt, kipróbálta . a modellkedést, és az éneklésben is szerencsét próbált. Szépségversenyeken is indult, 2010-ben elnyerte a “Miss Nagykároly” szépségverseny fődíját.valamint a "Miss Szatmárnémeti" szépségversenyen elnyerte a "Miss Turismo" címet. Emellet már ekkor is voltak fellépései. 2010-ben jelentkezett a Mega sztár cimű tehetségkutatóba, ahol bekerült a 100 legjobb közé. 2010-ben szerencsétpróbált az X-faktor 3. szériájában, ahol elérte a 3. helyet. 2012-ben megjelent az első saját dala, Swing hatás cimmel, ezért több díjat is kapott.Műsorvezetőként is dolgozott az X-faktor háttérműsorában az Xafterben, és a ValóVilág háttérműsorában a BeleValóVilágban is.Párja Istenes Bence több X-faktor szériának is volt műsorvezetóje, jelenleg németországban élnek családjukkal.

Milyen termékek reklámozására jó

beauty, szépségápolás, ruha, étel

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink