Dezső Bence

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Dezső Bence
Instagram leírás
Business - 2facebence@gmail.com 👇🏼 1 napig a Márka gyárban dolgoztam
Leírás

Dezső Bence fiatalon 14-15 évesen vágott bele a videózásba, valószínüleg akkor még mit sem sejtve, hogy mi lesz belőle, hiszen az erdélyi kisgyerekből mára mára magyaroszági youtube sztár lett. Már fiatalon si leginkább clickbait tartalmakatt készített ( kattintás vadász) hiszen ez volt az amire sokan rákattintottak ls így tudta növelni népszerűségét. Az akkor népszerűnek számító kihívás videókat csinálta meg, és hasónlókat. Ebből lett mára már majdnem félmillió követője a Youtubeon. Nagyrészt a fiatalabb gyerekek nézik 12-15évesek, és az ehhez a korosztályhoz íllő stilusban is készülnek a videói, promóciói például az OXO Bubbletea. Körülbelül 3 éve költözött fel budapestre de a videózást nem hagyta abba, sőt inkább akkor indult be neki igazán, a magyaroszági lakásukban készült rengeteg kihívás videó és hansonlók. Mai napig leginkább kattintás vadász tartalmakat készít, mert ezzel lehet a legjobb nézettséget elérni. A félmillió feliratkozójával listánk 15.helyére került. Legutobbi hosszabb projektje egy sorozat volt ami bemutatta hogyan működik a mai Youtube, ez 5 részes volt, és nagyjából összesen egymillió megteintést hozott.Bencének rengeteg szponzorációval ellátotott videója is van. Youtuber munkásságával több díjat is bezsebelt, 2017-ben ő lett az év innovatív vállalkozója például.

Milyen termékek reklámozására jó

telefon, tech, üditő

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink