Dia Salamon - Ki az a Salamon Dia? - Infleuncer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Dia Salamon
Instagram leírás
🤍Jázmin👩‍👧 🔹IFBB PRO BIKINI CHAMP🔹Bikini Olympian’18 🖇@scitecnutrition athlete 🏆@salamondiateam 🔹diasalamon@gmail.com ⬇️ÉTREND, EDZÉSTERV⬇️
Leírás

Salamon Dia testépítő, bikini fitness világbajnok, profi versenyző, IFBB világbajnok, edző. A bikini fitness világbajnok tündérmesébe illő története egy 1500 fős településen, Tényőn kezdődött, ahol kislányként felnőtt. A mozgás, a sport mindig meghatározó része volt az életének, 8 évig karatézott, futott, röplabdázott és számos más sportot kipróbált. Gyermekkorától mindig arról álmodott, hogy sportolóként egy ország ismerje meg, de arra soha még gondolni sem mert, hogy világbajnok, profi testépítő sportoló, majd az első Magyarországon élő Bikini Olympia indulója lesz. A súlyzós edzések 2012-től része a mindennapjainak, tehát már 20 éves kora óta aktív versenyző. Karrierje úgy kezdődött, hogy az edzőteremben egy tréner – látva teljesítményét – megkérdezte tőle, hogy szeretné-e kipróbálni magát versenyzőkénnt. A kérdésre igent mondott és jelentkezett a Scitec nyári megmérettetésére, a versenyen pedig megnyerte a Miss Beach Body címet. Ezek után egyik versenyt követte a másik. Minden tavasszal és ősszel versenyzett, így a kitartó munka eredményei sem maradtak el. 2013-tól töretlen tagja a Team Scitec-nek, és folyamatosan ér el jobbnál jobb eredményeket. Az első komoly nemzetközi versenye 2015-ben volt, amikor Európa-bajnoki II. helyezést ért el, 2016-ban pedig IFBB világbajnoki címet nyert el, majd ugyanebben az évben amatőr abszolút Bikini Olympia győztes lett. Az IFBB világbajnoki címéért, és a Bikini Olympia győztes szerepléséért profi kártyát kapott. A több száz Magyarországon élő bikini versenyző közül egyedüliként kapta meg a profi kártyát, ezért ez nagyon nagy elismerés volt számára. 2017-ben szinte az összes európai- és amerikai versenyen szerepelt, ezek után pedig Spanyolországban olyan győzelmet zsebelt be, amely minden szakmai vélemény szerint hazai sporttörténelemnek számít. 2018-ban Las Vegasban a Mr. Olympián állhatott színpadra, amely a világ egyik legrangosabb testépítő versenye. További eredményei közé tartozik, hogy többszörös magyar bajnoknak számít, első helyezést ért el a Benidorm Pro-n, második helyezést ért el felnőtt Európa bajnokként Santa Susanna-ban. Instagramon jelenleg több mint 80.000 követője van, ezért Toplistánk 179. helyén áll jelenleg. Salamon Dia bikini fitness világbajnokot sporttal-, testépítéssel-, egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Salamon Dia bikini fitness világbajnokot sporttal-, testépítéssel-, egészséges életmóddal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink