Doviscsák Dóri - Ki az a Doviscsák Dóri? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Doviscsák Dóri
Instagram leírás
💎Crystal Nails 🔝💅🏽 💎Budapest🌇 💎Sajnos nem tudok új vendéget fogadni❗️ 💎ONLINE 💅🏽 info⬇️📧 dorcinails.online@gmail.com Az oldal 𝑟𝑒𝑘𝑙𝑎́𝑚𝑜𝑡 tartalmaz!
Leírás

Doviscsák Dóra műkörömépítő oktató, műkörmös. Doviscsák Dóra körmök, műkörmök iránti érdeklődése már általános iskolában elkezdődött, de gyermekként csak a körömlakkokon élte ki a kreativitását. A gimnázium alatt is hobbi szinten foglalkozott a körmözéssel, és a gimnázium végén döntött úgy, hogy érettségi után elvégez egy OKJ-s alapképzést, és ezzel mélyebben is megismeri  műkörömépítés rejtelmeit. Így 2013-ban kézápoló- és műkörömépítő lett. Ekkor már egyre több vendége lett és szépen kialakult a vendégköre. 2013-ban úgy gondolta, hogy a körmözés mellett gyermekkekkel szeretne foglalkozni, ezért elkezdte felsőoktatási tanulmányait az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző karán. 2016-ban szerezte meg óvódapedagógusi végzettségét. 2016-ban „dorcinails” néven regisztrált az Instagramra és elkezdte  posztolni az elkészült munkáit, a legújabb műköröm alkotásait. Ekkor még Dóra nem gondolta, hogy néhány évvel később, már több, mint 138.000 követője lesz. Elmondása szerint a vendégeit elismerő visszajelzései és kedves szavai mellett az az egyik legnagyobb elismerés számára, hogy ennyien követik oldalát, ahol a munkáit osztja meg. Örömmel tölti el, hogy Instagram oldalán inspirálhatja szakmabeli társait és vendégeit is. A Crystal Nails 2017 őszén Dorcit felkérte arra, hogy adjon elő a Körmösnapon. Ez nagyon nagy megtiszteltetés volt számára. Ekkor került be a Crystal Nails csapatába, ami hihetetlen élmény volt. 2018 tavaszán színpadra lépett a Körömhajón is, ahol Halász Virág volt a párja. Azért volt hatalmas megtiszteltetés számára, hogy Halász Virággal álhatott színpadra, mert tőle sajátította el a műkörmös szakma alapjait. Ezen az eseményen hirdette meg az első körömdíszítő továbbképzését is. 2017 végétől oktatóként folytatta a munkásságát. Mivel a körmös szakma nagyon gyorsan fejlődik, ezért igyekszik lépést tartani a modern technikákkal, ezért minél több továbbképzésen vesz részt. 

Milyen termékek reklámozására jó

beauty 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 130 000
2. PamKutya 1 370 000
3. Videómánia 1 190 000
4. Peter Bence 1 120 000
5. Radics Peti 916 000
6. KerekMese 905 000
7. TheVR 831 000
8. Cresser 825 000
9. AlexGaming - HUN 783 000
10. Barni. 761 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink