Doviscsák Dóri - Ki az a Doviscsák Dóri? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Doviscsák Dóri
Leírás

Doviscsák Dóra műkörömépítő oktató, műkörmös. Doviscsák Dóra körmök, műkörmök iránti érdeklődése már általános iskolában elkezdődött, de gyermekként csak a körömlakkokon élte ki a kreativitását. A gimnázium alatt is hobbi szinten foglalkozott a körmözéssel, és a gimnázium végén döntött úgy, hogy érettségi után elvégez egy OKJ-s alapképzést, és ezzel mélyebben is megismeri  műkörömépítés rejtelmeit. Így 2013-ban kézápoló- és műkörömépítő lett. Ekkor már egyre több vendége lett és szépen kialakult a vendégköre. 2013-ban úgy gondolta, hogy a körmözés mellett gyermekkekkel szeretne foglalkozni, ezért elkezdte felsőoktatási tanulmányait az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző karán. 2016-ban szerezte meg óvódapedagógusi végzettségét. 2016-ban „dorcinails” néven regisztrált az Instagramra és elkezdte  posztolni az elkészült munkáit, a legújabb műköröm alkotásait. Ekkor még Dóra nem gondolta, hogy néhány évvel később, már több, mint 138.000 követője lesz. Elmondása szerint a vendégeit elismerő visszajelzései és kedves szavai mellett az az egyik legnagyobb elismerés számára, hogy ennyien követik oldalát, ahol a munkáit osztja meg. Örömmel tölti el, hogy Instagram oldalán inspirálhatja szakmabeli társait és vendégeit is. A Crystal Nails 2017 őszén Dorcit felkérte arra, hogy adjon elő a Körmösnapon. Ez nagyon nagy megtiszteltetés volt számára. Ekkor került be a Crystal Nails csapatába, ami hihetetlen élmény volt. 2018 tavaszán színpadra lépett a Körömhajón is, ahol Halász Virág volt a párja. Azért volt hatalmas megtiszteltetés számára, hogy Halász Virággal álhatott színpadra, mert tőle sajátította el a műkörmös szakma alapjait. Ezen az eseményen hirdette meg az első körömdíszítő továbbképzését is. 2017 végétől oktatóként folytatta a munkásságát. Mivel a körmös szakma nagyon gyorsan fejlődik, ezért igyekszik lépést tartani a modern technikákkal, ezért minél több továbbképzésen vesz részt. 

Milyen termékek reklámozására jó

beauty 

Helyezés
109

109. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. PamKutya 4 294 967 295
2. CsChannel 4 294 967 295
3. VamosART 1 558 078
4. Videómánia 1 091 680
5. Peter Bence 825 245
6. Radics Peti 686 892
7. KerekMese 684 658
8. TheVR 671 606
9. luckeY 620 449
10. Peter Gergely 613 695
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább

Habár csupán az elmúlt években vált igazán népszerűvé, az influencer marketing minden idők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb marketingformájává nőtte ki magát, amit első sorban az internet...

Tovább

Az Instagramot bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A Facebook tulajdonát képező közösségi hálózat a második legnagyobb a világon, ami havonta több, mint egymilliárd aktív felhasználót foglalkoztat, és...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot