Edina Kulcsár - Ki az a Kulcsár Edina? - Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Edina Kulcsár
Instagram leírás
👸🏻MissWorld2014 1st runner up Tulajdonos: @braidmeandmore 💁🏻‍♀️ @socialguru.hu ❤️💍 @csut.i ❗️A képek felhasználása engedélyköteles❗️
Leírás

Kulcsár Edina modell, magyar szépségkirálynő, műsorvezető. Budapesten 1990. december 23-án született. A Miss Plastic versenyen 2009-ben közönségdíjas lett, 2012-ben elnyerte a Miss Aquaworld címet, majd a 2013-as Miss Hungary-n elnyerte az első udvarhölgy díjat. Kulcsár Edina akkor lett igazán híres, amikor 2014 nyarán megválasztották Magyarország Szépének. A 2014 decemberi Miss World világversenyen is kiemelkedő eredményt ért el, hiszen ő lett az első magyar résztvevő, aki bekerült az első 10-, majd az első öt versenyző közé. Végül a Miss World szépségversenyen második helyezést ért el, nemzetközi szépségversenyen ilyen eredményt egyetlen magyar szépségkirálynő sem ért el.  Jelenlegi férjével, Szabó Andrással, azaz Csutival 2015-ben ismerkedtek meg és 2018 elején kötöttek házasságot. 2018 szeptemberében megszületetett közös gyermekük, Szabó-Kulcsár Medox. 2017-ben férjével, Csutival szerepeltek a TV2 Ázsia Expressz című műsorában, valamint ugyanebben az évben közös vállalkozást alapítottak. 2018-ban Kulcsár Edina a Pappas Autó és a Revalid márkanagykövete. A műsorvezetőként is kipróbálta magát, a TV2 Aktív, Több, mint testőr, Az Év Pasija és a Szépítők c. műsorát is vezette. 2019-ben elnyerte a JOY Social Media Award-ot #anyavagyok kategóriában. Jelenleg 449 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon. Kulcsár Edina modellt és influencert divat- és szépségápolással kapcsolatos márkák szárára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Divat, szépségápolás 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink