Fördős Zé

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Fördős Zé
Instagram leírás
Street Kitchen | 📺 | a Konyhafőnök
Leírás

Fördős Zoltán, becenevén Fördős Zé: gasztroblogger, televíziós műsorvezető, és mára már Youtube influencer is. A Xántus János Idegenforgami Középiskolában tette le az érettségit, majd ezután a Budapesti Gazdasági Főiskola Vendéglátó, és Szálloda szakágára járt, itt megszerezte a gasztronómiai menedzser diplomát. Már kiskorában érdekelte a főzés, hiszen Édesapja és nagyanyja is a gasztronómia területén dolgozik, igy már kiskorában elkezdett érdeklődni a főzés iránt, és középiskola mellet már pincérként dolgozott. 2012 körül indotta a Szárnyas Izvadász címen gasztroblogját az országban elsőként, ennek nagy sikere lett, ebben ejtőernyővel repült be a vendéglátóegyszégekhez. Ez az index, és az RTL Klub is hamar felkapta. 2014-töl az RTL Klub Konyhafőnök című műsorána, főzőversenyének a zsűritagja lett, emellet a gyereknekszóló konhafőnö junior című főzőversenyt vezette is. 2015 februárja körül inditotta el a Street Kitchen nevű főzőműsorát, ami nagy sikert aratott a tévében, és később ez átkerűlt a Youtubera. 2016-ban műsorvezetője volt a Farm című valóságshow-nak Nádai Anikóval együtt. A Celeb vagyok, ments ki innen! egyik évadában is feltűnt, valamint a Gyertek át! című műsorban is rendszeresen felbukkan.Mára már a Streetkitchen csatorna jóval 100 00 0 feliratkozó felett jár, és a nagyon jó minőségű videók miatt, odavannak érte a nézők, minden videóban bemutatnak egy-egy étel receptjét, vagy megmutatják bizonyos helyeken a helyi jellegzetességeket. Fördős Zét, és a Street Kitchent travel, gasztro influencernek ajánljuk.

 

Milyen termékek reklámozására jó

gasztro

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 962 000
6. AlexGaming - HUN 949 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 907 000
9. TheVR 872 000
10. Barni. 803 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink