Fördős Zé

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Fördős Zé
Leírás

Fördős Zoltán, becenevén Fördős Zé: gasztroblogger, televíziós műsorvezető, és mára már Youtube influencer is. A Xántus János Idegenforgami Középiskolában tette le az érettségit, majd ezután a Budapesti Gazdasági Főiskola Vendéglátó, és Szálloda szakágára járt, itt megszerezte a gasztronómiai menedzser diplomát. Már kiskorában érdekelte a főzés, hiszen Édesapja és nagyanyja is a gasztronómia területén dolgozik, igy már kiskorában elkezdett érdeklődni a főzés iránt, és középiskola mellet már pincérként dolgozott. 2012 körül indotta a Szárnyas Izvadász címen gasztroblogját az országban elsőként, ennek nagy sikere lett, ebben ejtőernyővel repült be a vendéglátóegyszégekhez. Ez az index, és az RTL Klub is hamar felkapta. 2014-töl az RTL Klub Konyhafőnök című műsorána, főzőversenyének a zsűritagja lett, emellet a gyereknekszóló konhafőnö junior című főzőversenyt vezette is. 2015 februárja körül inditotta el a Street Kitchen nevű főzőműsorát, ami nagy sikert aratott a tévében, és később ez átkerűlt a Youtubera. 2016-ban műsorvezetője volt a Farm című valóságshow-nak Nádai Anikóval együtt. A Celeb vagyok, ments ki innen! egyik évadában is feltűnt, valamint a Gyertek át! című műsorban is rendszeresen felbukkan.Mára már a Streetkitchen csatorna jóval 100 00 0 feliratkozó felett jár, és a nagyon jó minőségű videók miatt, odavannak érte a nézők, minden videóban bemutatnak egy-egy étel receptjét, vagy megmutatják bizonyos helyeken a helyi jellegzetességeket. Fördős Zét, és a Street Kitchent travel, gasztro influencernek ajánljuk.

 

Milyen termékek reklámozására jó

gasztro

Helyezés
82

82. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 12 752 437
2. Dzsudzsák Balázs 1 056 755
3. Enji Night 833 829
4. Andy Csinger 659 110
5. Tóth Attila 523 160
6. Varga Viktória 516 395
7. Hódi Pamela 486 794
8. Kasza Tibi 464 207
9. Edina Kulcsár 460 288
10. Bercsenyi Balazs 451 232
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 558 078
2. Videómánia 1 091 680
3. PamKutya 1 080 785
4. Peter Bence 825 245
5. Radics Peti 686 892
6. KerekMese 684 658
7. TheVR 671 606
8. luckeY 620 449
9. Peter Gergely 613 695
10. UNFIELD 609 853
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

A több mint egymilliárd felhasználót foglalkoztató Instagram alkalmazás számos hasznos funkcióval bővült az évek során. Megjelentek a történetek, az IGTV, és még ki tudja, hogy mi lapul a fejlesztői...

Tovább

Az influencer marketing korunk egyik legfelkapottabb marketing jelensége. Ez első sorban annak köszönhető, hogy az elmúlt évek során rengeteget változott az, hogy miért és hogyan döntünk vásárláskor.

Tovább

A közösségi média és a hashtagek mára elválaszthatatlanná váltak, pedig a kommunikáció egy meglehetősen újszerű eszközei, amelyek néhány évvel ezelőtt még nem is léteztek. Manapság nincs olyan...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot