Gáspár Győző

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Gáspár Győző
Leírás

Gáspár Győző, művésznevén: Győzike salgótarjáni cigány származású magyar énekes, műsorvezető, televíziós személyiség, a Győzike show című reality főszereplője, a Romantic és a Győzike Branch együttes alapítója.Salgótarjánban született. Egy Nógrád megyei kisközségben, a Szécsényi járásban elhelyezkedő Nógrádmegyerben nőtt fel. Szakmája szerint hentes, bár nem sokáig tevékenykedett hentesként. Zenei karrierjét édesapja pénzéből indította el. Ismertségét 1999-ben kezdte megalapozni a Romanticegyüttessel. A Romantic legnépszerűbb zenéi: Vágyom rád Szeretem őt, Dal a távolból, Homokszem, Tűzmadár.2005. február 7-én tűzte először műsorra az RTL Klub a Győzike show című „realityt”, amelynek nézettsége minden várakozást felülmúlt. A Győzike Show, Győziék mindennapjait mutatta be. Nagyon komikus, nem mindennapi fordulatokban gazdag, vicces életet élnek és a legtöbb ember kíváncsi erre. Győzike a Receptklub műsor alkotóinak köszönheti műsora ötletét.A Győzike show eddigi legnagyobb nézőszámát 2005. április 11-én érte el, akkor 2 267 192 néző volt kíváncsi Győzike és családja mindennapjaira. Összesen 102 epizód készűlt el a Győzike Showból, és mind méig megy az RTL egyik csatornáján az első résztől.Mikor Győző és Bea el akartak válni egymástól, az sajnálatos esemény volt, de viszont örültek annyiért, hogy ez az adásban nagyon sok nézettséget generál majd. Mikor Bea számtalanszor leszidta férjét, az sem csak a nézők szórakoztatásának kedvéért történt, egyszerűen ők ilyen természetűek de gondolhatták, hogy sokan ezen jót mulatnak a TV képernyője előtt. A kamerák nem voltak 24 óráig bekapcsolva, csak a forgatások ideje alatt, és a műsor nagyrésze megrendezett.Győzikének nagy nészerűséget hozott több adócsalási botránya is, többször rátörtek a Terror Elhárítók éjjel a házába, és többször akarták lecsukne de végül nem lett belőle semmi se.Győzikének mára már több mint 100 000 követője van az Instagramon, és kiváló influencer, autómárkák nészerűsítésére, vagy bármi másra

 

Milyen termékek reklámozására jó

Leginkább autógyártóknak és ruhamárkáknak ajánljuk Győzikét

Helyezés
175

175. helyen a magyar instagram toplistán.

Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 10 235 131
2. Dzsudzsák Balázs 1 002 916
3. Enji Night 668 949
4. Andy Csinger 555 827
5. Tóth Attila 513 090
6. Hódi Pamela 439 508
7. Varga Viktória 424 847
8. Edina Kulcsár 403 063
9. Istenes Bence 398 604
10. Bercsenyi Balazs 395 369
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 433 927
2. Videómánia 1 025 183
3. PamKutya 939 466
4. Peter Bence 705 199
5. TheVR 652 157
6. Radics Peti 637 441
7. luckeY 601 275
8. Peter Gergely 594 786
9. UNFIELD 579 977
10. Barni. 539 369
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy milyen egyszerű lehet az influencerek világa és élete. Ez egy tévgondolat, ugyanis nagyon sok mindennek kell megfelelniük és koránt sem annyira egyszerű ez. Hogyan lesz...

Tovább

Szeretnéd tudni az influencer marketing területét mely változások érintik 2021-ben? Milyen trendet érdemes követned? A következő cikkünkből minden kiderül!

Tovább

Az influencer marketing talán legnagyobb buktatója, hogy sok márka egyszerűen nem képes megfelelő partnereket választani kampányaihoz. Ez komoly hiba, hiszen a marketing e formája akkor működik jól, ha olyan...

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot