Gigi Radics

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Gigi Radics
Leírás

Radics Georgina, művésznevén Radics Gigi,  magyar énekesnő, influnecer, aki elősszőr a Megasztár 5-ben tűnt fel, de sajnos a legjobb 24-ből kiesett, majd két ével később a Megasztár 6 győztese lett. 2017-ben az RTL KLUB-hoz ment, ahol a hazai X-faktor legfiatalabb mentora lett, 21 évesen. Az énekesnőnek az első kislemeze 2010-ben jelent meg, “Most miért félsz” cimmel.2013. január 10-én az MTV beválasztotta "Úgy fáj" című nagy slágerét A Dal című eurovíziós nemzeti döntőbe. Bár nem ő képviselte hazánkat Malmőben, de nemzetközi ismertsége felé gőzerővel robog.  A Megasztár 6. szériájának megnyerése óta több külföldi megkeresése/fellépése is lett, szóval ekkor indult el a nemzetközi siker felé 2013-ban a Milánói Szimfonikus Zenekar cseh karmestere meghívta rock dalokat énekelni, ami óriási sikert aratott, hiszen nem kevesebb mint 4szer tapsolták vissza. Nyáron hazánk több felsztiválján is fellépet, például ő nyitotta a híres EFOTT fesztivált, a Velencei tónál, ahol a Kossuth díjas Kovács Katival léphetett fel. 2014-ben az énekesnő bekerült az M1 Dal eurovíviós dalváalsztó műsorába aZ “Catch ME” száméval. Ez után több magyar és külföldi albumja is megjelent. Zsűrizett a 2017-es és a 2018-as X-faktorban is. Mára már több mint 200 000 követővel büszkélkedhet az instagramon, ezzel kiváló influencernek is ajánljuk.

Milyen termékek reklámozására jó

beauty, szépségápolás, fürdőruha, ruha , italok

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink