GoodLike

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

GoodLike
Bemutatkozás

GoodLike az egyik legkeresettebb hazai influencer. A munkásságát Marci azaz Goodlike még 2012 körül kezdte, amikor mégő is 15éves lehetett, akkoriban leginkább a mára megszűnt ASK.FM ről töltött fel videókat, aztán elkezdett vlog videókat is gyártani. Egy időben benne volt a Youtube élvonalában, hiszen még akkor nem volt olyan sok fiatal 15-16 éves vlogger, ezért is nagyon népszerű lett, a videó 99% akkoriban ugyanabban a szobában, és ugyanazzal a képkivágással készültek, mégis nagyon imádták őket. Később neki is lett külön játékokkal foglalkozó gameplay csatornája a Goodlike gameplay, mostanában már nem tölt fel annyi videót, de még mindig fent tudja tartani a népszerűségét, listánk 34.helyére került a majdnem 350 000 feliratkozójával, és instagramon is már elhagyta a 200 000 követőt. Ujjabban leginkább Instagramon tevékenykedik, ott oszta meg mindennapjait, de hetnente kéthetente készít egy videót is a Youtube csatornájára. Humoros, vicces videóval nagy közönséget tud elérni, mostanéban a videói nagy érsze leginkább poénosra van véve, ezért is népszerű. Videóit neki is leginkább fiatalok nézik, hiszen számukra tud szórakoztató lenni. 

Milyen termékek reklámozására jó

Tech, ruházat, italok

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink