HErBY vlog

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

HErBY vlog
Leírás

Herby volt az geyik első magyar vlogger, talán ő is kezdte el ezt a műfajt itthon, még 2011-2010körül, a magyar Youtubeon, amikor még az is eléggé kezdetleges volt. Szinte Herby volt akkor az egyetlen vlogger akit nézni lehetett egeltalán. Ezért hatalmas népszerűségre tudott szerttenni, hizsen mindenki ismerte aki Youtubeozott. Leginkább vlog témáju videókat készített, amiben az élet minden részéről beszélt, ami csak vele történt. A videói nagyrészt egy székesfehérvári panellakásban játszodnak, ahol ő él. Betegsége miatt sajnos nem nagyon tud emberek közé menni, ezért is kezdte el a youtubeozást. A vlog videói mellet számos Gabeplay videóit is készít, ezért létrehozott egy külön Herby Gameplay csatornát is, ahol külön csak gameplay tartalmakkal foglalkozik., e a csatorna is már több százerzres feliratkozószámmal büszkélkedhet.Videói generéciókon átívelőek, hiszen egészen a 13-14 éves gyerekektől, a 30-40éves felnőttekig mindenki nézi őt, hiszen mindenki számára érdekes lehetett amit csinált. Kisebb animációs sorozatot is készytett, amiben saját karaktereket dolgozott ki, ezeket is nagyon szerették. Herby több főzős videót csinált, leginkább magyaros ételekkel, amik közben folyamatosan sört ivott.Herby mára már elköltözött a fehérvári lakásából, de a videózást nem hagyta abba és folytatja ugyanúgy Sümegen is. Aktívan használja a közösségi média felületeit, Youtubera napi több videót is posztol, és facebookon, meg Instagramon is rendszeresen gyárt tartalmat.

Milyen termékek reklámozására jó

Sok különböző cégnek jó reklámfelület lehet Herby csatornája, akár kutyajáték, számitógépes játék, bármi más.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink