Karin Dragos - Ki az a Karin Dragos? - Infleuncer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Karin Dragos
Instagram leírás
♡ content creator ♡ karindragos@gmail.com ♡ makeup & coffee lover ♡ NYX HU Face Awards winner ♡ Glamour WOTY winner ♡ NEW VID💫
Leírás

Dragos Karin beauty vlogger, influencer. Dragos Karin Romániában egy magyar lakta kisvárosban született. Anyanyelve magyar, de mivel román tagozatos iskolába járt, ezért jól beszél románul, mellette pedig megtanult angolul is. Reál tagozatos középiskolába járt, utána pedig a Debreceni Egyetem Közgazdaság- és Gazdaságtudományi Karán tanult. Kedvenc youtubere Jacklyn Hill, vlogger karrierje pedig úgy indult, hogy kezdetben a zenei tartalmak mellett elkezdett hajas videókat nézni a Youtube-on és ekkor fedezte fel a Luxy Hair nevű csatornát. Ez a csatorna annyira magával ragadta, hogy képes lett volna egész álló nap ezt nézni. Karin jelentkezett a Luxy Hair testvérpár által hirdetett versenyre, amelyet meg is nyert, ezért sikerült velük megismerkedni londoni otthonukban. A testvérpár beszélte rá Karint arra, hogy elindítsa saját csatornáját. 2016-ban indította el YouTube csatornáját, ahol kezdetben angol nyelven kezdett el tutorial (oktató) videókat készíteni. Követőtábora gyorsan épült, ám kezdetben leginkább az Egyesült Államokból és Angliából érkeztek nézők. Végül barátai tanácsára elkezdett magyar nyelvű videókat is készíteni és ekkor kezdett el jelentős mértékben növekedni követőtábora. Minden videót előre megtervez egy forgatókönyvben, videói általában tutorial videók, és a beauty témával kapcsolatosak, de emellett vannak videók, amelyben megismerhetjük Karin személyiségét is. Munkájának imádja minden percét, ezért hivatásként tekint rá. Célja, hogy mindig önazonos legyen és hiteles maradjon követői szemében, ezért csak olyan felkéréseket vállal el, amelyeket őszintén tud képviselni. Saját bevallása szerint azért más, mint a többi magyar influencer, mert nagyon közvetlen és személyes kapcsolatot alakított ki követőivel, ugyanis igyekszik minden megkeresésre érdemben reagálni, a legtöbb online felületen rendszeres válaszol az üzenetekre. Párját, Dávidot igen kevésszer mutatja meg a közösségi médiában, de boldog párkapcsolatban él. 2016-ban megnyerte a magyarországi NYX Face Awards-ot éés munkásságát a Glamour Women Of The Year díjjal is elismerték közösségi média sztár kategóriában. Együttműködések, szponzorációk miatt gyakran tárgyal Budapesten partnereivel, karrierje során olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a NYX, Ariel, OralB, INSTAX, Reebook, Bolt Hungary, StarShinerS HU, PizzaForte, Women Secret, Annabelle Minerals, Signal, L’oreal, Always, Notino, KitKat, Pupa Milano, Braun, Clinique Magyarország, Daniel Wellington, Retro, Nivea, Active Fiber Shake, Furla, Barnängen, Kevin Murphy Hungary, Garnier és még sok más. Dragos Kaint vloggert és influencert szépségápolással, és divattal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Dragos Kaint vloggert és influencert szépségápolással, és divattal kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 962 000
6. AlexGaming - HUN 949 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 907 000
9. TheVR 872 000
10. Barni. 803 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink