KD csapat

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

KD csapat
Instagram leírás
Officially partnered with @Corsair YouTube: KD csapat Kodi Twitch csatorna: kd_kodilul DDave Twitch csatorna: kd_ddave AutoZone csatornánk:
Leírás

A KD csapat 2013 körül indult, két fiatal srácból áll, Kodiból, valódi nevén Ferenc, és Daveből, valódi nevén Dávid, innen is ered a KD csapat név. Még 2012 ők is sokat köszönhette a Minecraft nevű számítógépes kalandjátéknak, hiszen ennek köszönhetik a mostani népszerűségüket, régebben rengeteg Minecraft videót készítettek más videósokkal együtt, vagy csak maga a cacsapat. Részt vettek példul ZsDadv Minecinema, mindecraft mozifilmes projektjében. A KD csapat csatornának régen is meg most is a fő profilja a jétkok voltak, és az erről készűlt videók. Sok különböző játkkal játszottak, és nem egyedül, hanem közösen, bármit kipróbáltak, legyen az autós, akció, vagy kalandjáték. Népszerűségüket még annak köszönhetik, hogy csapatban készítik a videókat és nem egyedül, és nagyon jól szót értenek a fiatalokkal. Mára már saját stúdiójuk van, ahol a videókat készítik, legyen az akár Virtuális Vaéóság videó is. Mostmár renszeresen gyártanak élő tartalmakat is a Twitch.tv-n akár, és vlog videókkal is jelentkeznek a Youtubeon. A Youtube csatornájuk nemsokára eléri a 400 000 feliratkozót, és instagramon is már majdnem 70 000 követővel büszkélkedhetnek. Leginkább Tech termékek reklámozására ajánljukőket.

Milyen termékek reklámozására jó

tech, ruha

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink