Király Gábor

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Király Gábor
Instagram leírás
Official Gabor Kiraly Instagram Profil / @kiralysport / @kiralyshop / @k1ralycafe / @kiralygabi_figura
Leírás

Király Gábor a Haladás VSE saját nevelésű játékosa, korábban a magyar válogatott labdarúgókapusa volt. 108 alkalommallépett pályára a válogatott szineiben, ezzel ő a csúcstartó. 2011-ben létrehozta Szombathelyen a Király Sportlétesítményt, mely európai színvonalon kínál sportolási lehetőséget. 2006-ban alapította többedmagával a Király Szabadidősport Egyesületet, és 2013-ban nyitotta meg a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskolát. 2014-ben sikeres „A” licences edzői vizsgát tett. Apja Király Ferenc, szintén labdarúgó, a Haladás középpályása volt.1998 óta szerepel a válogatottban, első, debütáló meccsét 3-2re nyerte a csapat.2016-os Európa-bajnokság selejtezőjében is legtöbbször ő állt a válogatott kapujában. Hatalmas népszerűségre tett szert a 2016-os Európa Bajnokság után, hiszen itt lett igazán népszerű a melegítőnadrágja miatt.2016. augusztus 2-án a saját honlapján jelentette be, hogy lemondta a válogatottságot. A 40 éves magyar rekorder karrierje során 108 alkalommal lépett pályára a nemzeti focilabda válogatottban.2003-ban hozta létre Szombathelyen az első saját sportkomplexumát, ami egy negyvenötezer négyzetméteres, két nagyméretű füvespályás, három edzőpályás, és két tenisz pályás salakos futballpálya található.Saját sportegyesületét a Király  Szabadidő Sportegyesületetet 2006-ban hozta létre Király Ferenccel. A csapatnak tizenkét szakosztálya van (többek között kerékpár, futás, kosárlabda, tenisz, női labdarúgás, utánpótlás labdarúgás, öregfiúk labdarúgás, triatlon, természetjárás, teke). A labdarúgócsapat a Vas megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában szerepel. A Király Szabadidő Sportegyesületben kapusiskoltá is létrehozott, amit Hegedűs Péterrel együtt vezet. Instagramon mára már több mint 50 000-en követik ezért kiváló reklámfelület is lehet  az oldala

 

Milyen termékek reklámozására jó

Leginkább sportszerek reklámozására ajánljuk

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 420 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 953 000
6. Radics Peti 935 000
7. AlexGaming - HUN 926 000
8. Cresser 896 000
9. TheVR 869 000
10. Barni. 803 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink