Kolos Balázs - Ki az a Kolos Balázs? Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Kolos Balázs
Leírás

Kolos Balázs modell. Kolos Balázs olyan modell ügynökségekkel dolgozott együtt, mint a Arm Models, I Love Models és a Sights Management. Kolos Balázs 1993. december 20-án született Tapolcán. Kiskorában a szülei csak „hógolyónak” becézték, ugyanis elég jó húsban lévő gyermek volt 4-5 éves koráig, ám ez később teljes mértékben megváltozott.  2000-ben kezdett el a Bárdos Lajos Általános Iskolába járni, majd tanulmányait a helyi Batsányi János Gimnáziumban folytatta, leérettségizett és felköltözött Budapestre. Budapesten személyi edzőnek kezdett el tanulni. Jelenleg csak modellkedéssel és nyelvtanulással foglalkozik.  Modell karrierje úgy indult, hogy 2011-ben egy közösségimédia felületen megkereste a Warm Models vezetője azzal a levéllel, hogy látja benne a lehetőséget és ha Budapeten jár szívesen találkozna Balázzsal. 2011 őszén sor került a meetingre, és nagyon meggyőző volt számára a mondanivalója. Arra gondolt, hogy ha már úgyis abbahagyta a focit, akkor kipróbálja magát modellként is. A meeting után pár héttel csörgött a telefonja, hogy Budapesten néhány neves fotós szívesen készítene róla pár tesztképet, amik elengedhetetlenek a modell karrierjéhez. Mindezek után egy divatmagazin anyagához is kiválasztották. Ezek után sorra jöttek a megkeresései. A Warm Model ügynökséggel az együttműködése jelenleg is megmaradt. 2015-ben a Dolce & Gabbana SS Milánói bemutatóján is szerepelt. Részt vett a Marie Claire Fashion Days-en, a Gombold újra- Central European Festival-on. Calvin Klein, Gant, Dolce & Gabbana, H&M, PS Magazin, Zako, Obvious Magazin, Saligia, Lee, Jockey, Unique & Co., The Owner, GAP, Man Of Metropolis, Marie Claire Hungary, Coitus Magazine, Anta Sports, Bright White Hungary és még sok más. Kolos Balázs jelenleg több, mint 134 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, így a magyar Instagram Toplistán 101. helyen szerepel. Kolos Balázs modellt a divattal- és utazással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Kolos Balázs modellt a divattal- és utazással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink