Kolos Balázs - Ki az a Kolos Balázs? Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Kolos Balázs
Leírás

Kolos Balázs modell. Kolos Balázs olyan modell ügynökségekkel dolgozott együtt, mint a Arm Models, I Love Models és a Sights Management. Kolos Balázs 1993. december 20-án született Tapolcán. Kiskorában a szülei csak „hógolyónak” becézték, ugyanis elég jó húsban lévő gyermek volt 4-5 éves koráig, ám ez később teljes mértékben megváltozott.  2000-ben kezdett el a Bárdos Lajos Általános Iskolába járni, majd tanulmányait a helyi Batsányi János Gimnáziumban folytatta, leérettségizett és felköltözött Budapestre. Budapesten személyi edzőnek kezdett el tanulni. Jelenleg csak modellkedéssel és nyelvtanulással foglalkozik.  Modell karrierje úgy indult, hogy 2011-ben egy közösségimédia felületen megkereste a Warm Models vezetője azzal a levéllel, hogy látja benne a lehetőséget és ha Budapeten jár szívesen találkozna Balázzsal. 2011 őszén sor került a meetingre, és nagyon meggyőző volt számára a mondanivalója. Arra gondolt, hogy ha már úgyis abbahagyta a focit, akkor kipróbálja magát modellként is. A meeting után pár héttel csörgött a telefonja, hogy Budapesten néhány neves fotós szívesen készítene róla pár tesztképet, amik elengedhetetlenek a modell karrierjéhez. Mindezek után egy divatmagazin anyagához is kiválasztották. Ezek után sorra jöttek a megkeresései. A Warm Model ügynökséggel az együttműködése jelenleg is megmaradt. 2015-ben a Dolce & Gabbana SS Milánói bemutatóján is szerepelt. Részt vett a Marie Claire Fashion Days-en, a Gombold újra- Central European Festival-on. Calvin Klein, Gant, Dolce & Gabbana, H&M, PS Magazin, Zako, Obvious Magazin, Saligia, Lee, Jockey, Unique & Co., The Owner, GAP, Man Of Metropolis, Marie Claire Hungary, Coitus Magazine, Anta Sports, Bright White Hungary és még sok más. Kolos Balázs jelenleg több, mint 134 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, így a magyar Instagram Toplistán 101. helyen szerepel. Kolos Balázs modellt a divattal- és utazással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

Kolos Balázs modellt a divattal- és utazással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 16 311 070
2. Dzsudzsák Balázs 1 006 068
3. Enji Night 996 737
4. Andy Csinger 718 569
5. Hódi Pamela 612 030
6. Edina Kulcsár 607 534
7. Vasvari Vivien 596 065
8. Varga Viktória 577 302
9. Kasza Tibi 575 578
10. Majka 521 665
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 080 000
2. PamKutya 1 330 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 080 000
5. Radics Peti 886 000
6. KerekMese 844 000
7. TheVR 761 000
8. Barni. 720 000
9. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 710 000
10. JustVidman 705 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot