Lilu

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Lilu
Instagram leírás
RTL Klub, RTL II Tv presenter /https://liluland.hu/| traveler |beauty addict 🗺🌏🌊🏄 | |Budapest | Hungary
Leírás

Lilu műsorvezető, blogger. Kovalcsik Ildikó, vagy ahogy mindenki ismeri, Lilu 1976 május 20-án született. Műsorvezető pályafutását egyetemi tanulmányai alatt kezdte meg, amikor a Pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatója volt.  Lilu a műsorvezetői pályafutását a VIVA TV-nél kezdte 1999-ben, majd az RTL Klubnál kezdett el műsorokat vezetni. Műsorai voltak például a Rettegés foka, Az Ország Tesztje, Való Világ 3, 4, 5, 6, 7, VIVA Comet, Csillag születik, Házasodna a gazda, Szombat esti láz, X-Faktor, Keresem a családom, Cápák között. 2013-tól Trender címmel blogot indított a cosmopolitan.hu oldalon, ahol tanácsokkal látja el olvasóit és megosztja tapasztalatait a legújabb szépségápolási termékekről és megosztja gondolatait a divathírekről, aktuális trendekről is. 2015 tavaszán Sztármustra Liluval címmel indított egy rovatot a Nők Lapja Cafén, ahol divattipkket oszt meg és bemutatja, hogy a sztárok milyen ruhákat viselnek a különböző gálákon. 2016-tól szerepel a Rossmann reklámkampányaiban, a Rossmann reklámarcaként is gyakran ad szépségápolási tanácsokat. 2018-ban elindította blogját és vlogját Liluland néven Máté Krisztával és Gróf Anitával, melynek középpontjában szintén a szépségápolás áll. Lilu első férje Varga Zsolt volt, akivel elváltak. Második férje Árva László, első fiuk, Dávid 2009-ben született, második gyermekének érkezését 2018 októberében jelentette be, Félix 2019 áprilisában született meg.  Lilu karrierje során olyan márkákkal dolgozott együtt mint a Rossmann, Babor Magyarország, Samsung, Mamas &Papas Hungary, Játéksziget, Zia, Nespresso, H&M, HeliaD, HairBunny, Jo Malone London, Magnum, Foreo, La Mer, Apenta. Lilu műsorvezetőt, bloggert és influencert szépségápolással és utazással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.  

Milyen termékek reklámozására jó

Lilu műsorvezetőt, bloggert és influencert szépségápolással és utazással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához.  

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink