Liptai Claudia - Ki az a Liptai Claudia? Influencer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Liptai Claudia
Instagram leírás
A képek és tartalmak felhasználása engedélyhez kötött.
Leírás

Liptai Claudia magyar műsorvezető és színésznő. 1973. július 15-én született, születési nevén Lipták Klaudia Katalin. Liptai Claudia érettségi után elvégezte a Gór Nagy Mária Színitanodát, majd később elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát is. Már a főiskolai tanulmányai alatt a Vígszínház tagja lett és elkezdett szerepelni a tévében is. 2002-ben a TV2 Big Brother és a ClaudiaShow! című műsort vezette. 2004-től 2011-ig a TV2-n a Mokkát vezette, 2013-tól a TV2 Sztárban Sztár c. műsor zsűrije. Első Férje Gesztesi Károly volt, aki első  gyermekének az édesapja, 2010-ben váltak el. 2009 decemberétől Daróczi Dáviddal élt együtt, aki 2010-ben öngyilkos lett. Legnagyobb botránya 2013-ban volt, amikor közokirat-hamisításért több mint egy millió forintos pénzbüntetést róttak ki rá, ugyanis elhunyt édesapja mozgáskorlátozott-igazolványát használta. Jelenlegi élettársa Pataki Ádám, akivel 2015-től alkotnak egy párt, közös gyermekük 2016-ban született meg. Pályafutása során 20-nál is több színdarabban szerepelt, leghíresebb színdarabok ezek közül a Furcsa Pár, Antigoné, Sógornők, A dzsungel könyve és a Pletykafészek c. színdarabok. Számos műsortban és filmben is szerepelt, valamit sorozatbeli szinkronszerepeket is vállalt például a Született feleségek c. sorozatban Brenda Strong szinkronhangja. Karrierje során olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Marionaud, Reál Hungária Kft., Duna Autó, és Forever Sun. Liptai Claudia műsorvezető több, mint 202.000 követővel büszkélkedhet az Instagramon.  Liptai Claudia műsorvezetőt és színésznőt lifestyle és beauty márkák termékeinek reklámozásához ajánljuk.  

Milyen termékek reklámozására jó

Lifestyle és beauty termékek reklámozásához ajánljuk. 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 963 000
6. AlexGaming - HUN 951 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 913 000
9. TheVR 873 000
10. Barni. 809 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink