margaretisland

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

margaretisland
Instagram leírás
ÚJ ALBUM - HOL MARAD AZ ÉN TÖRTÉNETEM 🐚
Leírás

A Margaret Island elsősorban akusztikus alapokra épülő folkos elemeket is beépítő popzenét játszó együttes. Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította 2014 januárjában. Ők alkotják „a zenekar magját”, akiket további teljes jogú tagok és közreműködők egészítenek ki koncertjeiken és felvételeiken. 2014 februárjában jelentkeztek első klipjükkel.Mindhárom alapítótag sok emlékkel kötődik a Margit-szigethez: szerelmek, séták, élmények, bulik. A helyszín, mint elnevezés ötletét a két gitáros helyhez való kötődése adta. Mivel kezdetben angolul írták szövegeiket lett az együttes neve Margaret Island. A nyugalom, az egymásra figyelés, a kiszakadás, a természet közelség és egyszerűség szinonimája. Ez „a sziget Budapesten egy olyan hely, ahova az emberek kikapcsolódni mennek, ki akarnak szakadni egy kicsit a nagyvárosi nyüzsgésből. Talán kicsit a mi zenénk is ilyen” – fogalmazott Füstös Bálint 2015-ben. Az első daluk is a szigeten született Soaked In Life címmel, amihez Bródy Jánostól kaptak magyar szöveget.Fontos számukra az utcazene és szeretik a spontán zenei felállásokat is, így stúdióban és koncerteken is sokszor játszanak egy kicsit más felállással. Turnéikat mindig egy-egy tematika köré (például „bolyongó”, „engedd, hogy szabad legyek”) szervezik, amit a videók és fellépések látványvilágában is visszaadnak. Minden évben több, mint száz koncertjük van. Többször zenéltek külföldön is, Párizsban, Máltán, Erdélyben, Hollandiában stb., Sliema város strandján pedig a Margaret Island magyar bisztró&bor bár az együttesről kapta nevét.A koncertek mellett a zenekar számára a jótékonykodás is fontos szerepet tölt be. A kiválasztott szervezeteket fél éves idejű együttműködések során segítik.

Milyen termékek reklámozására jó

Leginkább ruhamárkáknak ajánljuk őket mint reklámfelület.

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Almádi Gréti 0
2. Berta Bianca 0
3. Our Dream Tour 0
4. 0
5. Palvin Barbara 0
6. Kovács Patrícia 0
7. Tóth Renátó 0
8. TheBiebersOfficial 0
9. 0
10. Dzsudzsák Balázs 0
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 2 120 000
2. PamKutya 1 430 000
3. Videómánia 1 250 000
4. Peter Bence 1 140 000
5. KerekMese 962 000
6. AlexGaming - HUN 949 000
7. Radics Peti 942 000
8. Cresser 907 000
9. TheVR 872 000
10. Barni. 803 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink