margaretisland

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

margaretisland
Instagram leírás
HA ELVESZNÉL 🐚
Leírás

A Margaret Island elsősorban akusztikus alapokra épülő folkos elemeket is beépítő popzenét játszó együttes. Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította 2014 januárjában. Ők alkotják „a zenekar magját”, akiket további teljes jogú tagok és közreműködők egészítenek ki koncertjeiken és felvételeiken. 2014 februárjában jelentkeztek első klipjükkel.Mindhárom alapítótag sok emlékkel kötődik a Margit-szigethez: szerelmek, séták, élmények, bulik. A helyszín, mint elnevezés ötletét a két gitáros helyhez való kötődése adta. Mivel kezdetben angolul írták szövegeiket lett az együttes neve Margaret Island. A nyugalom, az egymásra figyelés, a kiszakadás, a természet közelség és egyszerűség szinonimája. Ez „a sziget Budapesten egy olyan hely, ahova az emberek kikapcsolódni mennek, ki akarnak szakadni egy kicsit a nagyvárosi nyüzsgésből. Talán kicsit a mi zenénk is ilyen” – fogalmazott Füstös Bálint 2015-ben. Az első daluk is a szigeten született Soaked In Life címmel, amihez Bródy Jánostól kaptak magyar szöveget.Fontos számukra az utcazene és szeretik a spontán zenei felállásokat is, így stúdióban és koncerteken is sokszor játszanak egy kicsit más felállással. Turnéikat mindig egy-egy tematika köré (például „bolyongó”, „engedd, hogy szabad legyek”) szervezik, amit a videók és fellépések látványvilágában is visszaadnak. Minden évben több, mint száz koncertjük van. Többször zenéltek külföldön is, Párizsban, Máltán, Erdélyben, Hollandiában stb., Sliema város strandján pedig a Margaret Island magyar bisztró&bor bár az együttesről kapta nevét.A koncertek mellett a zenekar számára a jótékonykodás is fontos szerepet tölt be. A kiválasztott szervezeteket fél éves idejű együttműködések során segítik.

Milyen termékek reklámozására jó

Leginkább ruhamárkáknak ajánljuk őket mint reklámfelület.

Helyezés
Közösségi oldalak
Statisztika
56 900
Youtube feliratkozó
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 16 311 070
2. Dzsudzsák Balázs 1 006 068
3. Enji Night 996 660
4. Andy Csinger 718 569
5. Hódi Pamela 612 030
6. Edina Kulcsár 607 673
7. Vasvari Vivien 596 065
8. Varga Viktória 577 302
9. Kasza Tibi 575 578
10. Majka 521 665
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 880 000
2. PamKutya 1 290 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 060 000
5. Radics Peti 855 000
6. KerekMese 821 000
7. TheVR 750 000
8. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 707 000
9. Barni. 705 000
10. JustVidman 685 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot