Megyeri Csilla - Ki az a Megyeri Csilla? - Infleuncer Toplista

Influencer Toplista

Ahol az influencerek és a márkák találkoznak

Influencer vagyok

Influencerként regisztrálj az Influencer Toplistára, vagy jelentkezz Influencer Programunkba, hogy a márkák rád találjanak!

Influencert keresek

Megtaláljuk a tökéletes véleményvezért influencer marketing kampányodhoz, segítünk, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot adhass!

Megyeri Csilla
Instagram leírás
▫️Owner of @sassyandclassybycsm 🤍✨ ▫️hello@sassyandclassy.hu 📮
Leírás

Megyeri Csilla influencer, műsorvezető, modell, webshoptulajdonos. Megyeri Csilla műsorvezetői karrierje az Alföld Televíziónál kezdődött, ahol a Púder című műsort vezette. 2017-ben a Púder című műsor során Megyeri Csilla egyik felkonfja nagy port kavart, amikor azt mondta, hogy a műsor további részében arról fognak beszélgetni, hogy a szép nők miért kreatívabban és sikeresebbek, mint a rusnyább társaik. Ez a felvétel gyorsan bejárta a közösségi oldalakat és egy ország ismerte meg Megyeri Csillát. Megyeri Csilla gyermekkora óta nagyszájú, saját bevallása szerint „dilis” csajnak tartja magát, így nem csoda, hogy pont a műsorvezetési stílusa miatt híresült el. 2014-ben egyébként szerepelt a Shopping Királynők című műsorban, 2016-ban a Drágám, add az életed című műsorban, valamint 2017-ben párjával Molnár Zsolttal szerepeltek a TV2 Ázsia Expressz című műsorban. 2017-ben részt vettek az Édes Élet című műsorban is, valamint a Ördög Nóra Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban is szerepelt. 2018-ban a TV2 Nagy Duett című műsorában Gergely Robi duettpartnereként szerepelt. Párjával 2014 óta alkotnak egy párt, de Megyeri Csilla még úgy érzi, hogy nem áll készen az anyaságra és a házasságot is csak az első gyermekük megszületése után tervezik. Jelenleg influencerkedéssel foglalkozik, valamint elindította saját ruházati webshopját. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a „műsorvezetősdi élet már nagyon nem érdekli”, ezért inkább a jelenlegi munkáira koncentrál. Influencer karrierje során olyan márkákkal dolgozott együtt mint a Retro Jeans, SztárDiéták, AboutYou.hu, Parfumeshop.hu, Iglot Hungary, M3 Outlet Polgár, Russian Standard Hungary, Eyelove, Fluffy Slippers Budapest és még sok más. Megyeri Csilla influencert divattal és szépségápolással kapcsolatos márkák számára ajánljuk a termékek reklámozásához. 

Milyen termékek reklámozására jó

beauty, fashion 

Helyezés
Közösségi oldalak
Influencer Marketing Kategória


Csatlakozz hozzánk!

Szolgáltatásaink

Influencer Toplista

Kerülj fel a legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplistákra ingyenesen, hogy a márkák szeme előtt maradhass. Szerkeszd saját adatlapodat korlátok nélkül!

Regisztrálok
szolg
Influencer Program

Jelentkezz Influencer Programunkba, kerülj fel Toplistáinkra, válogass influencer marketing munkák tucatjai közül! Csináld nap mint nap azt, amiért rajongsz!

Jelentkezem
szolg
Márkáknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a márkádhoz, üzenetedhez és elképzeléseidhez leginkább passzoló influencereket! Álmodd meg, mi segítünk a megvalósításban!

Ajánlatkérés
szolg
Kiemelt helyek

Influencerként úgy érzed, még nem aknáztál ki minden lehetőséget? Válogass az Influencer Toplista kiemelt helyei közül, hogy megkerülhetetlen légy!

Tovább
szolg
Influencer Toplisták

A legnagyobb magyar influencerek listája

Instagram toplista
  Név Követők
1. Palvin Barbara 16 311 070
2. Dzsudzsák Balázs 1 006 068
3. Enji Night 996 660
4. Andy Csinger 718 569
5. Hódi Pamela 612 030
6. Edina Kulcsár 607 673
7. Vasvari Vivien 596 065
8. Varga Viktória 577 302
9. Kasza Tibi 575 578
10. Majka 521 665
Tovább a teljes listára
YouTube toplista
  Név Feliratkozók
1. VamosART 1 880 000
2. PamKutya 1 290 000
3. Videómánia 1 170 000
4. Peter Bence 1 060 000
5. Radics Peti 855 000
6. KerekMese 821 000
7. TheVR 750 000
8. LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] 707 000
9. Barni. 705 000
10. JustVidman 685 000
Tovább a teljes listára
Híreink

Cikkek

Érdekel az Instagram Influencerek világa és szívesen kipróbálnád magad benne? Így kezd neki!

Tovább

Szükséges, hogy egy influencer foglalkozzon a marketinggel vagy ő maga a marketing? ?Mikor kell beszélni influencer marketingről? És mi az a influencer marketing?

Tovább

Mire kell a legjobban figyelni, ha profi tartalomgyártó szeretnél lenni az Insgram-on? 4 tanács, amit tarts be!

Tovább
Influencer Toplista

A legnagyobb magyar influencereket összesítő Toplisták egy helyen. Kerülj fel az Influencer Toplistára, vagy regisztrálj Influencer Programunkra influencerként, találd meg nálunk a tökéletes véleményvezért kampányodhoz márkaként.

Menüsáv
Legfrissebb cikkeink
Vedd fel velünk a kapcsolatot